Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyönyörű vezeték nélküli egérrel villog a Logitech

Kütyük

Gyönyörű vezeték nélküli egérrel villog a Logitech

A Logitech a tegnapi nap folyamán mutatta be legújabb, M280-as, vezeték nélküli egerét. Asszimetrikus formájának, széles, a használatot megkönnyítő görgőjének, valamint a precíziót és érzékenységet növelő, úgynevezett Advanced Optical Sensorának köszönhetően, az M280 mind munkára, mind pedig pihenésre, internetezésre kiváló választás.

“Mivel minden nap jelentős mennyiségű időt töltünk a számítógépek, laptopok és tabletek használatával, fontos, hogy a beviteli eszközeink kényelmesek legyenek,” mondta Denis Fayolle a Logitech EMEA régiós egér-fejlesztési termékmenedzsere. “ A gyártás során alkalmazott, speciális kézi-gyártási folyamatoknak köszönhetően a Logitech M280 vezeték nélküli egér dinamikus és ívelt kialakításával kényelmes és természetes fogást biztosít a felhasználónak.”

A Logitech M280 kompatibilis az összes, fontosabb operációs rendszerrel, beépített szenzorának köszönhetően pedig pontos és könnyed kezelést tesz lehetővé. A fejlett energiatakarékos kialakítás miatt, amikor nem használjuk, az egér automatikusan alvó üzemmódba helyezi magát, ennek hála sokkal ritkábban kell elemet cserélni benne. A Nano vevőnek köszönhetően pedig az egér a kábeles megoldások megbízhatóságával közvetíti mozdulatainkat, amellett, hogy a vezeték nélküli felhasználói szabadságot is biztosítja. Modern dizájnjának és kétféle színválasztékának köszönhetően bármilyen munkakörnyezetbe illeszkedik.

Ár és elérhetőség

A Logitech Wireless Mouse M280 várhatóan Szeptember elejétől lesz kapható az EMEA régióban. A termék várható kereskedelmi ára 30 Euró lesz. További információért, kérjük látogass el a www.logitech.com oldalra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés