Connect with us

Hirdetés

technokrata

Frissült a OneDrive applikáció

Kütyük

Frissült a OneDrive applikáció

A Microsoft felhő infrastruktúrájával már egyszerre kezelhetjük személyes és a munkával kapcsolatos fájljainkat Androidon.

A Microsoft felhő alapú tárhely szolgáltatása, korábbi nevén a SkyDrive, a minap kapta meg frissítéseit különböző platformjain. A legnagyobb változás talán az androidos applikációnál vehető észre, ahol a szoftver már engedélyez több fiók egyidejű használatát, így személyes és munkával kapcsolatos fájljainkat is elérhetjük anélkül, hogy folyton ki kelljen jelentkezni. Továbbá PIN kóddal is védhetjük adatainkat, valamint már más alkalmazások is elérhetik az OpenDrive fájlokat.

Az iOS-es app egy összes képet összegyűjtő galériát kapott, ahol kronológiai sorrendben jelennek meg eltárolt fotóink. A Windows Phone 8.1 app pedig a lomtár szolgáltatást is eléri már, ami nagyon hasznos tud lenni a felhő-alapú adattárolásnál. Az Androidon megtalálható funkciók hónapokon belül megérkeznek a többi rendszerre is, ezért senki se keseredjen el, ha még nem használhatja a remek szolgáltatásokat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés