Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lehet megéri a Telenornál feltöltőkártyásnak lenni

Kütyük

Lehet megéri a Telenornál feltöltőkártyásnak lenni

A Telenor teljesen újragondolta feltöltőkártyás ajánlatait, amelyek augusztus 14-től minden meglévő és új kártyás ügyfél számára jutalmat kínálnak tarifacsomagtól függetlenül. Magyarországon egyedüli mobilszolgáltatóként a feltöltés összegétől függetlenül, a felhasználók 3 telenoros családtagjukat, barátjukat kedvező, 20 forintos percdíjjal hívhatják belföldön, ráadásul belföldön felhasználható extra adatkeretet is kapnak a rendszeres feltöltésért cserébe.

A Telenor ügyfeleinek tehát nem kell választaniuk, hogy melyik kedvezménnyel járnak jobban felhasználói szokásaik alapján, hiszen azok mindegyike automatikusan jár feltöltéskor, mindössze egy egyszeri regisztráció szükséges. Az akár havonta változtatható három kiválasztott telenoros telefonszám kedvezményes hívásán túl minden, még a legkisebb feltöltött összeg után is extra mobilinternetet ajándékoz a Telenor kártyás előfizetőinek. Így a nyár végéig tartó ingyenes Facebookozáson túl, még jobban kihasználhatják a Hipernet hálózat előnyeit. Az ajándék mennyisége 1 500 forintos feltöltés esetén 50 MB, 3 000 forintnál 150 MB, 5 000 forintnál 300 MB, 10 000 forintnál 500 MB, míg a legmagasabb, 15 000 forintos feltöltés esetén 1 GB.

Az adatkeret görgethető, így minden új feltöltés esetén tovább halmozódik a megabájtok mennyisége, melyek felhasználhatósági ideje 1 500 forintos feltöltés esetén 7 nap, míg minden egyéb feltöltés esetén 30 nap.

A feltöltésekhez járó jutalmak – a 3 telenoros szám 20 Ft-os percdíjjal történő hívása és az extra adatkeret – a 3baráti 20-as beállítását követően vehetők igénybe. A regisztrációt az utolsó baráti számok megadását/módosítását követően 6 hónap után meg kell erősíteni.

Az új konstrukció további előnye, hogy ha okostelefonnal vásároljuk az új kártyás előfizetést, ahhoz mostantól automatikusan 150 MB adat jár 30 napig. Legalább 3 000 forintos feltöltés esetén pedig fél évig havi 500 MB adatot ajándékoz a Telenor, amellyel gondtalanul lehet szörfözni a Hipernet hálózaton.

A megújuló kártyás ajánlatok mellett, a Telenor iskolakezdési akciója keretében lakossági számlás előfizetéssel továbbra is valamennyi okostelefon 0 forintért vásárolható meg, mint például a Samsung Galaxy S5 mini All-In L és a szintén Samsung Galaxy Core LTE All-In M tarifacsomaggal, amelyekhez igénybe vehető az 1 hónapig 2 GB adatot 490 forintért kínáló Telenor Próba ajánlat. További információ a megújult kártyás ajánlatokról: www.telenor.hu/kiralysag



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés