Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezetékes percdíjakat hoz mobiljainkra a UPC Phone app

Kütyük

Vezetékes percdíjakat hoz mobiljainkra a UPC Phone app

Új díjmentes kiegészítő szolgáltatást indított a UPC, amely lehetővé teszi előfizetőinek, hogy bárhová magukkal vigyék és mobil eszközökön is használják kábeles UPC Telefon előfizetésüket. A UPC Phone nevű mobil alkalmazással ugyanolyan kedvező vagy akár ingyenes vezetékes percdíjakkal indíthatnak és fogadhatnak hívásokat az okostelefonjukon vagy tabletjükön bárhol, akár külföldön is, mint az otthonukban vagy irodájukban. A UPC előfizetői így a legtöbbet hozhatják ki a vezetékes telefonszolgáltatásból, különösen a nemrég bevezetett korlátlan UPC Nonstop csomagokból, amelyek gondtalan hosszú beszélgetéseket biztosítanak 0 forintos percdíjjal, immár útközben is.

Az androidos vagy Apple okostelefonokra és tabletekre telepíthető UPC Phone alkalmazás távoli elérést biztosít a vezetékes UPC telefonhoz. Ennek segítségével a UPC előfizetői az otthoni vezetékes telefonjuk kedvezményes percdíjaival használhatják a mobiljukat wifin vagy mobil internet kapcsolaton keresztül, bárhol a világon. Az új innovatív alkalmazás így lehetővé teszi számukra, hogy családtagjaikkal vagy a 400 ezer UPC Telefon előfizető bármelyikével, illetve kisvállalkozások dolg ozói egymás között, a nagyobb cégek pedig telephelyeik között teljesen ingyenesen beszélgessenek egy wifi hálózatra kapcsolódó mobilon. Külön kiegészítő díj nélkül, a kedvező belföldi vezetékes tarifákkal telefonálhatnak és fogadhatják a vezetékes telefonszámukra érkező hívásokat az ország egész területén, vagy ha külföldre utaznak, ahol a költséges roaming díjakat is megspórolhatják. A költségek tökéletes kordában tartására a közelmúltban bevezetett, 0 Ft-os percdíjakat tartalmazó korlátlan UPC Nonstop csomagokkal együtt pedig tényleg a lehető legtöbbet hozhatják ki a vezetékes telefonszolgáltatásból a UPC előfizetői.

Egyes más internetalapú telefonálást kínáló alkalmazásoktól eltérően a UPC Phone használata semmilyen technikai bonyodalommal nem jár. A UPC Telefon előfizetők az Apple Store vagy a Google Play alkalmazásboltokból tölthetik le és telepíthetik az alkalmazást. Semmilyen más előfizetésre nincs szükség ahhoz, hogy az összes vezetékes és mobil számot hívhassák, közvetlenül a mobilkészülék névjegyzékéből, és a hívást fogadó félnek sem kell semmilyen szoftvert letöltenie és elindítania a beszélgetéshez ­– ami a legtöbb internetes alkalmazással nem lenne lehetséges.

Severina Pascu, a UPC Magyarország vezérigazgatója kifejtette: „Az ügyfeleink egyre inkább igénylik, hogy a szolgáltatásainkhoz és az általuk elérhető előnyökhöz bárhol, bármikor és bármilyen eszközön  hozzájuthassanak, nem csak akkor, amikor otthon vagy az irodában tartózkodnak. Ezt az igényt igyekeztünk szolgálni már a mobil internet szolgáltatásunk korábbi elindításával is, lehetővé téve, hogy előfizetőink bárhová magukkal vigyék a UPC internetet. Most még tovább lépünk, és ügyfeleink immár az otthoni telefonjuk kedvezményes percdíjait és díjmentes hívásait is élvezhetik a lakásukon, irodájukon kívül, bárhol a világon. Fejlesztéseinket ezután is tovább folytatjuk, hogy még jobban szolgálhassuk a folyamatos kapcsolat és a mobilitás iránti különféle előfizetői igényeket.”



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés