Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jövőre jön a modurális Ara mobil

Kütyük

Jövőre jön a modurális Ara mobil

Januárban kerülhet piacra a világ első modurális telefonja.

Jövő januárban már a kezükben foghatják az első vásárlók a Google modurális telefonját az Ara-t. A korábban a Motorola által kidolgozott Project Ara koncepció így már nincs olyan távol a megvalósulástól, ám addig még a fejlesztőkön a sor, hogy kidolgozzák a megfelelő megoldásokat a készülékhez.

motorola-ara-01-640x320

Ennek érdekében nemrég kiadták a fejlesztői készletet, az idei év decemberében pedig egy frissítés is megjelenik majd a Project Ara eszközökhöz, hogy aztán januárban már a végleges daraboknak örülhessenek a felhasználók. A Google törekvése szerint a felhasználók 100%-ig személyre szabhatják majd eszközüket, ezért a Moto X-nél debütált konfigurátor alapos továbbfejlesztésre kerül.

A jelenlegi információk szerint a Project Ara nem csak ebben megy majd szembe a mai trendekkel, de a kaliforniai vállalat célkitűzése szerint egy eszköz 5-6 évig szolgálhatja majd a felhasználót, mindeközben pedig lehetőség nyílik új processzor vagy fejlettebb kamera beépítésére is. Az biztos, hogy az Ara radikálisan megváltoztathatja azt, amit ma az okostelefonokról gondolunk, így izgatottan várjuk az első tesztkészüléket!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés