Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsóbb verzióban is jön a Galaxy Note 3

Kütyük

Olcsóbb verzióban is jön a Galaxy Note 3

Az MWC-n mutatkozhat be az új modell.

Néhány héttel a Galaxy Note 3 bemutatója után jelentek meg az első pletykák, hogy a Samsung a jövőben nem csupán egy készülékre aggatná rá a Note 3 jelzést. Bár azóta semmilyen konkrétum nem érkezett a hírekkel kapcsolatban, a most megszerzett dokumentum arra enged következtetni, hogy az adatoknak nagyon is volt valóságalapja és néhány hét múlva már be is mutatkozik az olcsóbb phablet variáns a Note 3 Neo.

gsmarena_002-6

Az előkerült fotók alapján a modell egy afféle feltuningolt Note 2-es lesz, a készülékházban ugyanis a 2012-es csúcsmodellből már ismert 5,55″-es, 720p felbontású képernyő, 8 megapixeles kamera és 2 GB RAM kap helyet. Az akkumulátor is stimmel, az ismeretlen külső ugyanis egy 3100 mAh-es egységet rejt. A legnagyobb különbség a processzorban lesz, a Note 3 Neo ugyanis egy kétmagos módban 1,7 GHz-en, négymagosként pedig 1,3 GHz-en üzemelő Hexa processzort rejt magában. A hatmagos processzor így jelentős energiát takaríthat meg, ezáltal még tovább bírja az amúgy is hatalmas akkumulátor.

Reméljük, hogy a hivatalos bemutató az MWC-n megtörténik és már a tavasz folyamán elérhető lesz az egyelőre ismeretlen áron debütáló újdonság.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés