Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriási összeggel támogatja a Samsungot a Microsoft

Kütyük

Óriási összeggel támogatja a Samsungot a Microsoft

Évi 1 milliárd dollárt fizethet a Microsoft a Samsungnak ha az támogatja a Windows Phone platformot.

Az idei év egyik legnagyobb eseménye a Nokia felvásárlása volt. Sokak szerint már 2010-ben, Stephen Elop ex-Microsoft alkalmazott kinevezésével elkezdődött a folyamat, mégis, az egész piac egy személyben döbbent le amikor az amerikai óriás bejelentette, hogy mire készül.

Windows-Phone-8-redes-live-tiles-01-thumb-550xauto-94234

Ez egyértelműen egy hatalmas lépés a Windows Phone számára, a jövőben minden eddiginél jobb készülékek kerülhetnek piacra, a fejlesztés ugyanis így már teljes egészében házon belül zajlik. Ez minden bizonnyal nem tetszett a partnereknek mivel így versenyhátrányba kerülhetnek. A Microsoft ezért úgy döntött, támogatással igyekszik ösztönözni a Windows Phone iránti érdeklődést, Eldar Murtazin, az orosz Mobile-Review portál főszerkesztője szerint ezért évi 1 milliád dollárt utal a Samsungnak a Microsoft, ha az továbbra is készít majd WP alapú készülékeket.

Természetesen az információkat egyik fél sem kommentálta, ám tekintve, hogy a Microsoftnak most nagy szüksége van a platform népszerűsítésére, nem elképzelhetetlen, hogy a háttérben már több céggel is zajlanak az efféle egyezkedések.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés