Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telenor MyTV – Új korszak a szórakozásban

Kütyük

Telenor MyTV – Új korszak a szórakozásban

Filmek és tévéműsorok mobil eszközökön, szinte bárhol és bármikor Hiperneten.

Telenor Magyarország új, televíziós streaming szolgáltatást  indít MyTV márkanéven. A kínálatban több mint 2000 órányi tartalom, élő és visszanézhető tévéadás (pl. MTVA csatornák, Story TV, AXN), valamint a TV2 műsorait is tartalmazó gazdag videotár szerepel. A Telenor ügyfelei akár négy eszközön (okostelefonon, táblagépen és laptopon) is igénybe vehetik a szolgáltatást, mely 2014 február végéig előfizetési díj és adatforgalmi költség nélkül élvezhető. 

„Nagy reményeket fűzünk ehhez az egyedülálló, innovatív szolgáltatáshoz. Tudjuk, hogy ügyfeleink egyre gyakrabban mobileszközeiken néznek videofilmeket és tévéműsorokat – ezt kívántuk támogatni a Hipernet bevezetésével, melynek köszönhetően kiváló minőségben élvezhetik a legkülönfélébb filmes tartalmakat. Új szolgáltatásunkkal egy lépéssel tovább megyünk: ügyfeleink ezentúl  bárhol, bármikor megtekinthetik majd bizonyos  televíziók adásait. A MyTV-t a fogyasztók új nemzedékének szórakozási igényeire szabtuk, de biztosak vagyunk abban, hogy a szolgáltatás tovább alakítja majd a médiafogyasztási szokásokat, és komoly hatással lesz a hazai médiapiacra is,” – mutatott rá Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

„Büszkék vagyunk a MyTV-re, amely a maga nemében egyedülálló, és kifejezetten a magyar piacra fejlesztett szolgáltatás. Színvonalas tartalmat, ezen belül is kiemelten magyar partnerek műsorait kínáljuk az ügyfeleknek. Az ő visszajelzéseik alapján folyamatosan bővítjük majd az elérhető tévéműsorok és filmek körét. A MyTV kiváló megoldás az olyan minőségtudatos fogyasztók számára, akik nem szívesen igazítják napi programjukat a tévéműsorhoz, és ellenzik az illegális filmletöltést,” –jelentette ki Takács Zoltán, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

MobileTvBoring

A MyTV főbb jellemzői:

  • 14 csatorna élő tévéműsora bárhol és bármikor
  • Visszanézhető tévéadás: a szolgáltatásban elérhető élő tévécsatornák többségénél 3-7 napig
  • 3 csomag élő és visszanézhető tévéműsorokkal és igény szerinti videotárral:
  1. “Fedezd fel!” csomag: AXN, Duna, Duna World, M1, M2, Story 5
  2. “Családi” csomag: AXN White, Fashion Box, Filmbox Arthouse, Story 4
  3. “Film” csomag: AXN Black, Filmbox, Filmbox Extra, Sundance
  • Sokszínű, változatos tartalomkínálat, mint például a 2014-es Labdarúgó Világbajnokság mérkőzései, a Forma-1 futamai, a TV2 népszerű műsorai, a Dr. Csont, az NCIS, a Gyilkos elmék, a Született feleségek, a Kaliforgia, és a Gordon Ramsay – A pokol konyhája sorozatok.
  • Több eszközön élvezhető adás (okostelefon, tablet és laptop) mobilhálózaton vagy Wi-Fi-n keresztül
  • Hozzáférés előfizetésenként akár négy eszközről
  • 2014. február 28-ig a szolgáltatás előfizetési és forgalmi díj nélkül vehető igénybe, a későbbiekben a tematikus csomagokra (Családi, Film) 1500 Ft havidíjért lehet előfizetni. A Fedezd fel! csomag a kipróbálási időszak után is havidíjmentesen elérhető valamennyi Telenor ügyfél számára, csupán az adatforgalom költségét kell megfizetni.

 

Bővebb információ a szolgáltatásról: www.telenor.hu/mytv

A TelenorMyTV szolgáltatás a http://mytv.telenor.hu oldalon érhető el.

A MyTV szolgáltatás Android alkalmazása az alábbi linkről tölthető le:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uux.mytv



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés