Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyedi telefon mindenkinek: Bemutatkozott a Motorola X

Kütyük

Egyedi telefon mindenkinek: Bemutatkozott a Motorola X

Tegnap este hivatalosan is lelepleződött az amerikai vállalat nagy reménysége.

Már hosszú ideje csepegtették az információkat a Motorola X körül, ám tegnap este végre hivatalosan is lelepleződött az újdonság.

A már teljes egészében a Google szárnyai alatt, Amerikában fejlesztett és gyártott készülékbe egy kétmagos, 1,7 GHz-en működő Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor került amit egy Adreno 320 GPU és 2 GB RAM egészít ki. A beépített memória mérete verziótól függően 16 vagy 32 GB lehet, természetesen lehetőség van microSD segítségével további bővítésre.

A hátoldalra egy 10 megapixeles, ClearPixel technológiával felvértezett kamera került, amivel éjszaka is lehetőségünk nyílik éles fotók készítésére. Az egység képes HDR, sorozat és panoráma felvételek készítésére is, videót pedig 1080p felbontásban, 60 fps sebességgel rögzíthetünk.

gsmarena_001-60

A Motorola egy igazán személyessé alakítható telefont mutatott be az X személyében hiszen  míg az előlap fekete és fehér színben pompázhat, a hátlap 18 féle variációban rendelhető. Akiknek ez is kevés, azok a hátlapra gravíroztathatnak számukra tetsző üzeneteket is.

moto-x-14-hero

Az Android 4.2 Jelly Bean-el érkező telefon nemcsak külsőleg, de belsőleg is igyekszik más lenni mint a többiek. A Motorola ezért néhány extra dologgal turbózta fel a rendszert. Megjelent az Active Display névre keresztelt funkció, segítségével alap információkat láthatunk a kikapcsolt, 4.7″-es, 720p felbontású AMOLED kijelzőn.  Azok dolgát is szeretnék megkönnyíteni, akik beleszerettek a modellbe, mivel a Migrate segítségével könnyen átmenthetik adataikat a korábbi telefonjukról.

MotoX-9835

Mivel a Motorola X hátlapja ívelt, ezért a gyártó 5,6 és 10,4 mm között határozta meg a vastagságát. A 130 grammos telefon hátlapja alatt egy  2200 mAh-es akkumulátor foglal helyet, amivel 13 órát cseveghetünk 3G-s hálózaton.

A hivatalos itthoni árat és a megjelenés idejét egyelőre homály fedi, de valószínűleg már az ősz folyamán kapunk az amerikai vállalat nagy reménységéből.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés