Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fotózásra termett: Bemutatkozott a Galaxy NX

Kütyük

Fotózásra termett: Bemutatkozott a Galaxy NX

Androiddal szerelt professzionális fényképezőgépet mutatott be a Samsung.

A Samsung számára már nem ismeretlen az Androiddal szerelt fényképezők piaca, ám a most bemutatott Galaxy NX mégis különlegesnek számít. Ez a modell ugyanis nem pusztán egy  kompakt fényképezőbe oltott okostelefon, hiszen cserélhető objektívjének hála az elöbbieknél sokkal jobb képet tudunk vele csinálni.

A Galaxy NX-be ugyanis egy 20.3 megapixeles APS-C szenzor került, ami a hatalmas felbontású képek mellett 25 fps sebességgel FullHD felvételek rögzítésére is képes. A készülék sorozatfelvételek rögzítésére is képes 8.6 fps sebetséggel. A Galaxy NX a Samsung termékeiről ismert NX foglalattal rendelkezik, amihez bármilyen, a korábbi Samsung DSLR modellünkön használt objektívet csatlakoztathatunk.

Screen-Shot-2013-06-13-at-10.32.20-AM

Természetesen nem csak fotózhatunk, hiszen a 4.8″-es HD felbontású kijelzőn az Android 4.2 Jelly Bean-el kompatibilis alkalmazásokkal is szórakozhatunk. A Galaxy NX-en ez nem fog múlni, hiszen az 1.6 GHz-en működő négymagos processzora és a hozzá társuló 2 GB RAM minden, ma letölthető androidos alkalmazás futtatására alkalmassá teszi. A beépített memória mérete 16 GB amit microSD kártyával bővíthetünk. Kapcsolattartásban is erős a modell, hiszen a repertoárjában megtalálható az LTE, a HSDPA, a Wifi és a Bluetooth 4.0 támogatás is.

tinhte_Samsung_Galaxy_NX_1

A 495 grammos modell számos, a fotózással kapcsolatos alkalmazással kerül piacra, így megtaláljuk az Adobe Photoshop Lightroom-ot, a True 3D Creator-t amely a 3D-s képek készítésére szolgál és nem feledkezhetünk meg a TouchWiz felület különlegességeiről sem, hiszen akár 30 féle előrekonfigurált fotós trükkből lehet választani.

tinhte_Samsung_Galaxy_NX_2

A piacra kerülés dátumát és a várható árat egyelőre nem árulta el a dél-koreai vállalat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés