Connect with us

Hirdetés

technokrata

Aston Martin által inspirált mobilt mutatott be a Mobiado

Kütyük

Aston Martin által inspirált mobilt mutatott be a Mobiado

Alig 77 példányban készül az új luxusmobil.

Azthiszem mindenki egyetért abban, hogy az Aston Martin gépjárművei igencsak különleges termékek. Általában magas műszaki tartalom, és a többi gyártóhoz képest egyedi formaterv az, ami kiemeli őket a tömegből. A Mobiado most bemutatott készüléke csak az utóbbinak felel meg, mivel biztos, hogy egyhamar nem jön szembe velünk az utcán még egy ilyen telefon.

luxuryhitechmobiadoone77mobiledeviceastonmartinone77supercar-01

A  Mobiado One-77-et a gyártó állítása szerint az Aston Martin azonos nevű, a telefonhoz hasonlóan szintén 77 példányban készülő gépjárműve inspirálta.  A One-77 kétféle kivitelben lesz megvásárolható,  az egyik kiadás 24 karátos aranyból, míg a másik ródiumból készül. Közös jellemzőjük, gombjaik zafírból készültek.

mobiado-One-77-7

 

A Nokia Series 40 platformjára épülő készülékbe egy 2,5″-es QVGA megjelenítő került, ami fölött egy svájci óra foglal helyet.  A zajszűrő mikrofont, a GPS vevőt és az 5 megapixeles kamerát sem nélkülözi a One-77, bár az biztos, hogy azok, akik ilyen telefont vásárolnak, a legkevésbé sem erre kíváncsiak.

mobiado-one-77-2

Árat egyelőre nem árult el a gyártó, de biztosak lehetünk abban, hogy több milliós árcímke lóg a készülék dobozán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés