Connect with us

Hirdetés

technokrata

Méregdrága telefonok a Lamborghini-től

Kütyük

Méregdrága telefonok a Lamborghini-től

Három telefonnal és egy táblagéppel rukkolt elő a neves olasz autógyár, a legolcsóbb is 430 ezer forintot kóstál.

Oroszországban (hol máshol?) bukkant fel a három okostelefon és a táblagép, melyből a TL688-as 2 colos kijelzővel és 3 megapixeles kamerával rendelkezik, a TL820 pedig 2.4 colos kijelzővel és 5 megapixeles kamerával büszkélkedhet. Tárhelyük 1 illetve 4 GB, amit microSD kártyával tovább lehet bővíteni. A kijelző méretéből is érződik, hogy nem teljes előlapi méretűek, vagyis fizikai billentyűzettel rendelkeznek. Ennél a két telefonnál a vonzerőt leginkább a kézzel készített arany készülékház és a valódi bőrborítás adják. Ezek a készülékek nagyjából 430 ezer forintért lehetnek a miénk.

A TL700 már inkább okostelefon, melyen Android 2.3 fut (Gingerbread), 3.7 colos a kijelző mérete (800×480-as felbontással), 5 megapixeles a kamerája (az előlapi 0.2)  és ismeretlen Qualcomm processzorral lett szerelve. Akkumulátora 1400 mAh-ás. A fém készülékházat a gyémánt formavilága ihlette, szintén aranyozott és krokodilbőr is van a hátlapján. Ára ennek megfelelően jóval magasabb, mintegy 650 ezer forintba kerül a TL700.

Most már táblagép esetén se kell lemondanunk a luxusról, ugyanis a márka szerelmeseinek már ilyen Lamborghini-s tabletjük is lehet. A Lamborghini L2800-as készülék LED kijelzője 9.7 col, felbontása 1024×768, processzora 1.2 GHz-es Qualcomm, 512 MB RAM van benne és bővíthető az alap 4 GB tárhelye. Kamerái 2 és 5 megapixelesek, akkumulátora 7500 mAh. Természetesen ezen is Gingerbread fut, de hamarosan frissíthető lesz Android 4-esre. Ára nem kevés, 544 ezer forintba kerül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés