Connect with us

Hirdetés

technokrata

Négymagos lesz a Galaxy S III

Kütyük

Négymagos lesz a Galaxy S III

A netre és a figyelem középpontjába került egy használati utasítás, amiről számos információra derült fény a Samsung legújabb üdvöskéjéről.

Ha azt mondom, hogy fény derült a GT-I9300-as modell néhány specifikációjára és hogy hogyan is fog kinézni, akkor még kevesen jönnek izgalomba, de ha elárulom, hogy a fenti modellszám a Galaxy S III-t takarja, akkor több tíz millió ember tapadhatna egyszerre a monitorra, hiszen a Samsung nagyon titkolja, hogy mit is fog a jövő héten bemutatni. A négymagos Exynos processzor tegnapi debütálása után nem hagyott kétség afelől a gyártó, hogy ez lesz az új SGS3-ban is. De most nézzük meg sorban, hogy mit is tudhatunk meg a telefonról.

Operációs rendszere Android 4.0 lesz, vagyis Ice Cream Sandwich. Lehet szeretni vagy utálni, ezzel a telefonnal csak nőni fog a népszerűsége és az elterjedtsége. Sajnos az Exynos processzor nem támogatja az LTE-t, így be kell érni a HSPA+ modemmel, melynek maximális letöltési sebessége 21 Mbs. A készülék kijelzője 4.8 collos Super AMOLED MIPI, melynek felbontása 1920×1080. Természetesen van benne GPS, Bluetooth, WiFi (b/g/n/a) és egzotikumként OTG is. Az OTG egy rövidítés, ami az USB On-The-Go-t jelenti, vagyis a készülékbe be lehet dugni különböző USB-s eszközöket, úgy mint flashdrive (itthon valamiért pendrive-nak hívják) vagy egeret, billentyűzetet. Kamerája 8 megapixeles, autofókuszos és LED vakus, HD-ban (1920×1080) rögzíti a videót és így is játssza le a felvett filmeket. Mint mindig, most is azt mondom, hogy május harmadika a mi napunk, ugyanis e napon minden kiderül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés