Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pár telefonra már itt a Win7 frissítés

Kütyük

Pár telefonra már itt a Win7 frissítés

Bár egyelőre csak egyes telefonokon érhető el (ilyen például az LG Optimus 7), azért reméljük, hogy hamarosan minden készüléket érinteni fog ez az update.

A frissítés tartalmaz egy-két apróbb javítást, de két nagyobb problémát is orvosoltak vele, így többé (elvileg) nem fog eltűnni a virtuális billentyűzet használat közben és nem lesz többé (elvileg) lokalizációs jogi probléma sem. Megoldották még a google Gmail szinkronizációs problémáit is, de kipipáltak egy másik lokalizációs bug-ot is, ami a „ME” szolgáltatásban a „People HUB”-nál volt, mely név nélkül küldte a Wi-fi – és cella információkat a Microsoftnak (ha akartuk, ha nem). Ezt is most már ki lehet iktatni.

Visszavonta a Microsoft a DigiCert Sdn Bhd-ra vonatkozó tanúsítványokat, valamint egy Exchange szerveres javítás is bekerült a javítócsomagba, immár láthatjuk az E-maileink előzményét, továbbá megoldottak egy hangposta problémát is a Build:8107 nevű frissítéseben. Eléggé ritkák a Windows Phone-os frissítések, ezért örömmel látjuk, hogy foglalkoznak vele, és nem csak a mezei PC-s Windows 7-hez érkezik frissítés.

Microsoftos források szerint egyelőre az SMS buggal nem foglalkoztak. Ez a probléma alapvetően arról szól, hogy egy SMS-ben érkező kód újraindítja a készüléket, és onnantól nem lehet belépni a Windows Live-ba sem, de érinti többek közt a Windows Mailt, a Silverlight-alapú programokat és  a Visual Studio -t is. Annak viszont örülhetünk szintén,  hogy a Microsoft már dolgozik ezen az ügyön is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés