Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minek az ellenség, ha ilyen kollégák vannak? – Lebukott a Nokia Ace

Kütyük

Minek az ellenség, ha ilyen kollégák vannak? – Lebukott a Nokia Ace

Steve Ballmer, a Microsoft CEO-ja jogosan teheti fel a kérdést, mivel egyik lelkes kollégája véletlenül Nokia 900 Ace képeslapot küldött Karácsonyra minden ismerősének.

A gond ezzel csupán annyi, hogy a telefont hivatalosan még be se jelentették, sőt, kémfotó sincsen róla és márciusig 18-áig nem is akartak róla beszélni sem. Node hamár ez a bődületes hiba előfordult, nézzük meg, mit tud a készülék.
Első blikkre Nokia Lumia 800-nak tűnhet, de ha közelebbről megvizsgáljuk a képeket, akkor láthatjuk, hogy ez egy be nem jelentett készüléket mutat, a Nokia 900-at, melyet úgy ismerhet a nagyvilág, hogy az Ász (Ace). Látszik, hogy van másodlagos kamerája az előlapon, közvetlenül a Nokia logó felett, de az is kristálytisztán kivehető, hogy 4G-s lesz a kicsike és az at&t biztosan fogja forgalmazni.

Ballmer és a finn barátai a Nokiánál biztosan nem örülnek a felelőtlen (esetleg szórakozott) redmondi (ex?)kolléga lépésén, pedig pont most volt személyi változás a Microsoft mobiltelefon divíziójának az élén, plusz nem ez az első eset, hogy egy Microsoftos kolléga többet fecseg annál, mint amit kéne.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés