Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkeztek az új Sony Ericsson Xperia minik

Kütyük

Megérkeztek az új Sony Ericsson Xperia minik

A Sony Ericsson bemutatta Xperia családjának legújabb tagjait, az Xperia mini és az Xperia mini pro készülékeket.

A nagyobb,  3 hüvelykes, karcálló, multi-touch üvegképernyõvel rendelkezõ  Xperia mini és az Xperia mini pro modellek HD videofelvételre is képesek, gyorsabb processzoruk van és Android 2.3-mal érkeznek. A továbbfejlesztett kezelõfelület akár 16 alkalmazás megjelenítését is lehetővé teszi a nyitó képernyőn.

Az elsõként az Xperia pro-n megjelent, okos funkciókkal ellátott, optimalizált kicsúsztatható billentyűzet az Xperia mini pro-ban egy kompakt okostelefonnal ötvöződik. A Type & Send megoldásnak köszönhetõen nem szükséges többé a különféle típusú üzenetek írásához különbözõ alkalmazásokat megnyitni, a Smart Keyboard pedig automatikusan bekapcsolja a prediktív üzenetírási funkciókat, amikor a felhasználó kihúzza a billentyűzetet. Az Xperia mini pro emellett előre telepített Office Suite alkalmazáscsomaggal, valamint a McAfee vírusirtójával érkezik.

A Sony Ericsson egy új integrációját is bemutatta, a Facebook inside Xperiát, amely az új Xperia mini és mini pro készülékekben már megtalálható, és hamarosan az Xperia család többi tagja számára is elérhető lesz. A Facebook inside Xperia integrálja a telefonban található valamennyi kapcsolatunkat, így a Facebook azonnal elérhetõ a telefon leggyakrabban használt felületeirõl, mint a képgaléria, zenelejátszó, telefonkönyv és naptár.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés