Connect with us

technokrata

Új Samsung Galaxy Tab és ingyen navigáció iPhone-ra a Vodától

Kütyük

Új Samsung Galaxy Tab és ingyen navigáció iPhone-ra a Vodától

A Samsung új tabletje április közepén érkezik, iPhone-osoknak viszont már most ingyen letölthető az AppStore-ból az IGO MyWay vodásított változata

Az iGO MyWay AppStore-ból ingyenesen letölthető vodásított változata annyival tud többet az eredetinél, hogy tartalmazza valamennyi Vodafone-os üzlet elérhetőségét. Használatához iOS 4, vagy annál frissebb operációs rendszerű iPhone, vagy iPad 3G szükséges.

Szintén friss hír a piros szolgáltató háza tájáról, hogy április közepétől megjelenik kínálatában a Samsung Galaxy Tab 10.1, mely Tablet Maxi Comfort csomagban már 29 900 forintért lesz elvihető, amihez 12 900 forintos havidíj párosul 4 GB-os adatforgalommal. Azoknak, akik nem neteznek ennyit, ideális lehet 2GB-os Tablet Maxi Easy tarifa, ez esetben a készülék ára 49 900, havidíja pedig 9 900 forint. A Galaxy Tab 7-es készülék már most is elérhető a Vodafone-nál a Tablet Maxi Comfort csomag esetén 9 900 Ft-os, Tablet Maxi Easy esetén 29 900 Ft-os egyszeri díjért. A ZTE V9 4 GB-os adatforgalommal szintén már 9 900 forintért lesz elérhető április folyamán, azonban a havidíja mindössze 7 900 forint. A kisebb, 2GB-os csomag havidíja pedig 5 900 Ft, a készülék ára pedig 29 900 ebben az esetben.

A Samsung Galaxy Tab 7” és a ZTE V9 eszközökkel telefonálni is lehet, amit a Vodafone Tablet díjcsomagjai nemcsak lehetővé tesznek, hanem díjmentes egyszeri 100 perc beszélgetést és 100 smst is tartalmaznak, amelyek 30 napig használhatók fel. Ez után mindegyik tarifával 50 Ft a hívások percdíja, egy sms 30 forintba kerül belföldre, külföldre pedig 60 forintba. Az előfizetések két éves hűségszerződéssel értendők, az adatforgalom túllépése pedig nem jár további költséggel, mivel a Vodafone nem számláz túlforgalmazási díjat, csupán az internetkapcsolat sebességét csökkenti.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin