Connect with us
Hirdetés

technokrata

Jön a Samsung GALAXY Pro

Kütyük

Jön a Samsung GALAXY Pro

Az üzleti élet vérkeringésében tart.

A Samsung bejelentette a Samsung GALAXY Pro Android 2.2 Froyo platformra épülő, teljes QUERTY billentyűzettel és érintőképernyővel is ellátott okostelefonját, amely már tartalmazza a Samsung integrált “Social Hub Premium” megoldásait is. Az elsősorban üzleti felhasználók számára kifejlesztett készülék március végétől lesz kapható.

A Samsung vadonatúj, “szuperokos” készüléke kifejezetten az üzleti életben mozgó, aktív és társasági életet élő felhasználók számára készült. A készülék tartalmazza a Samsung “Social Hub Premium” megoldását, amelynek használatával egyetlen érintéssel ellenőrizhetőek az e-mail üzenetek, közösségi oldalak profiljai és fiókjai. A QUERTY billentyűzet és az érintőképernyő kettősének köszönhetően hatékonyan rendezhetőek a napi teendők, legyen szó üzleti ügyekről vagy személyes programokról. Az Android 2.2 Froyo platformra épülő GALAXY Pro-val az Android Market több tízezer alkalmazása is egyszerűen hozzáférhető. A “ThinkFree” Mobile dokumentumszerkesztővel már útközben is megtekinthetőek és szerkeszthetőek a Microsoft Word, Excel és PowerPoint dokumentumok.

A Samsung GALAXY Pro-t 3,0 megapixeles kamerával szerelték fel, amellyel fotók és videók is rögzíthetők. Az elkészült képek megoszthatók a közösségi oldalakon vagy megtekinthetők a készülék kristálytiszta, 2,8 hüvelykes kijelzőjén. Az állandó kapcsolattartás és megosztás WiFi és Bluetooth segítségével történik.

A Samsung “Social Hub Premium” ideális megoldás mindazok számára, akiknek létkérdés, hogy folyamatosan “kézben tartsák” szakmai és magánéletük minden egyes eseményét. A GALAXY Pro állandó kapcsolattartást biztosít és lehetőséget ad az azonnali reakcióra. A “Social Hub Premium” egyetlen helyen jeleníti meg az e-mail, a közösségi oldalak és Instant Messenger fiókok üzenetforgalmát és azonnali lehetőséget teremt a kommunikációra. A felhasználó ellenőrizheti a Twitter- és Facebook-bejegyzéseket, válaszolhat a felettesétől érkezett emailre, levelet írhat a barátoknak – mindezt ugyanarról az egyesített kapcsolati listáról.

A Samsung GALAXY Pro egyszerre rendelkezik érintőképernyővel és QWERTY billentyűzettel. A gyors, pontos szövegbevitelhez a QWERTY billentyűzetet érdemes használni, amely olyan felhasználói élményt jelent, mintha számítógépen dolgozna az ember. Az érintőképernyő ugyanakkor az egy ujjal történő gépelés könnyedségét biztosítja – állítja a gyártó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés