Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung Galaxy Pro – teljes QWERTY billentyűzet és érintőképernyő

Kütyük

Samsung Galaxy Pro – teljes QWERTY billentyűzet és érintőképernyő

Facebookozik, e-mailezik, Twittert és Messengert is használ, de már kezelhetetlenné vált az információtömeg? A Samsung ezen az áldatlan állapoton próbált meg segíteni.

A Samsung belejelentette a Samsung Galaxy Pro Android 2.2 Froyo platformra épülő, teljes QUERTY billentyűzettel és érintőképernyővel is ellátott okostelefonját. Az elsősorban üzleti felhasználók számára kifejlesztett készülék március végétől lesz kapható az Egyesült Királyság területén, majd ezt követően jelenik meg a többi európai országban, a Közel-Keleten, Délkelet-Ázsiában és Indiában is.

Samsung Galaxy Pro  Samsung Galaxy Pro

Kattintson a nagyobb változatért!

A Samsung vadonatúj készüléke kifejezetten az üzleti életben mozgó, aktív és társasági életet élő felhasználók számára készült. A készülék tartalmazza a Samsung „Social Hub Premium” megoldását, mely használatával egyetlen érintéssel ellenőrizhetőek az e-mail üzenetek, közösségi oldalak profiljai és fiókjai. Egyetlen helyen jeleníti meg az e-mail, a közösségi oldalak és Instant Messenger fiókok üzenetforgalmát és azonnali lehetőséget teremt a kommunikációra. A felhasználó ellenőrizheti a Twitter és Facebook bejegyzéseket, válaszolhat a felettesétől érkezett email-re, levelet írhat a barátoknak – mindezt ugyanarról az egyesített kapcsolati listáról.

A QUERTY billentyűzet és az érintőképernyő kettősének köszönhetően hatékonyan rendezhetőek a napi teendők, legyen szó üzleti ügyekről vagy személyes programokról. Az Android 2.2 Froyo platformra épülő Galaxy Pro-val az Android Market több tízezer alkalmazása is egyszerűen hozzáférhető (Magyarországról csak az ingyenes alkalmazások elérhetőek). A „ThinkFree” Mobile dokumentumszerkesztővel már útközben is megtekinthetőek és szerkeszthetőek a Microsoft Word, Excel és PowerPoint dokumentumok.

A Samsung Galaxy Pro-t 3 megapixeles kamerával szerelték fel, amellyel fotók és videók is rögzíthetők. Az elkészült képek megoszthatók a közösségi oldalakon vagy megtekinthetők a készülék 2,8 hüvelykes kijelzőjén. Az állandó kapcsolattartás és megosztás Wi-Fi és Bluetooth segítségével is történhet.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés