Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az új Messenger, immár magyarul!

Kütyük

Itt az új Messenger, immár magyarul!

A Microsoft kiadta a Windows Live Essentials 2011 végleges verzióját.

Már nyilvánosan elérhető a Windows Live Essentials 2011-es verziója, többek között magyar nyelven is. A Windows 7 képességeit kiegészítő szoftvercsomag a béta verzió megjelenése után három hónappal került a piacra. A csomag az alábbi alkalmazásokat tartalmazza: Messenger, Fotótár, Movie Maker, Mail, Szerkesztő, Családbiztonság szűrő és Windows Live Mesh. Az új verzió számos frissítést tartalmaz, például integrált Facebook chatet a Windows Live Messengerben vagy galéria keresése előnézetet, mellyel a felhasználók jobban rendszerezhetik fotóikat és könnyebben megtalálhatják az éppen keresetteket.

A Fotótár magába foglalja a Bing Mapset, a Microsoft térképszolgáltatását is, így mostantól a térképen megjelölhető, hogy az adott fotó hol készült. De kiegészült Flickr Video integrációval is, így a szolgáltatás felhasználói videókat is feltölthetnek fiókjukra. A Mail pedig immár automatikusan megfelelően kezeli a Gmail ’Spam’ és ’Kuka’ mappáit. Ezenfelül teljes mértékben kompatibilis a hotmail.hu webes levelezővel is.

Gyorsabbá vált Messenger: a bejelentkezéshez szükséges idő, a kontaktok frissítése és az animációk megjelenítése sokkal gyorsabb, mint a Messenger előző verziójánál. Emellett hatékonyabbá vált a videocsevegés a videokártya erejének kihasználásával: a Microsoft tájékoztatása szerint az új üzenőprogram 30%-kal kisebb mértékben veszi igénybe a processzort, mint a korábbi verzió. A Fotógaléria arcfelismerője fejlettebb és gyorsabb lett, illetve a korábbi 480×320 mellett most már 640×480 képpont felbontású videók is feltölthetők a SkyDrive-ra, ráadásul a korábbinál nagyobb bitrátában.

Windows live messenger

Javult az integráció a különböző Office alkalmazásokkal: a Szerkesztő pontosabban megőrzi a Wordből vagy más Office-alkalmazásokból kimásolt tartalmak formátumát. Gyorsabb lett a webes szűrés is: a Családbiztonság szűrő 35%-kal fürgébbé vált az előző verzióhoz képest.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés