Connect with us

technokrata

Adatszinkronizálás mobil eszközökre egy kattintással

Kütyük

Adatszinkronizálás mobil eszközökre egy kattintással

Novell – kapcsolatban a világgal.

A Data Synchronizer adatszinkronizációs megoldása Mobility Pack csomaggal kiegészített változatban is elérhető. A megoldás biztosítja az e-mailek, a naptárbejegyzések, a címjegyzékek és a feladatok szinkronizálását a különféle vállalati rendszerek között. A termékhez elérhető csatolók megkönnyítik a kritikus fontosságú alkalmazások kommunikációját és kétirányú adatszinkronizációt tesznek lehetővé az üzleti és csoportmunka-támogató megoldások, mint például a Novell GroupWise, a Microsoft SharePoint, a Salesforce.com vagy a SugarCRM megoldások között.

A Data Synchronizer Mobility Pack segítségével a vállalati adatok az ActiveSync kiegészítővel rendelkező mobil eszközökkel – mint például az iPhone, Android, Symbian, Palm és Windows Mobile mobiltelefonokkal – is szinkronizálhatók. A kiszolgálóoldali szinkronizálás lehetővé teszi, hogy a Novell Data Synchronizer felhasználói az alkalmazások közötti manuális váltás nélkül bárhol és bármikor hozzáférjenek a különféle alkalmazásokban és eszközökön tárolt naprakész adataikhoz.

Novell Data Synchronizer

„A Novell Data Synchronizer több adatforrást és több célhelyet kezel egyszerre, nem kötődik egyetlen konkrét alkalmazáshoz vagy eszközhöz sem. Függetlenségének köszönhetően az adatok és események szinkronizálása a rendszerek széles körén elvégezhető, beleértve a hagyományos csoportmunka-megoldásokat, valamint a kulcsfontosságú vállalati alkalmazásokat, mint például a CRM vagy az ERP megoldások” – mondta Hargitai Zsolt, a Novell üzletfejlesztési vezetője.

Az adatszinkronizációs megoldás felváltja a Novell GroupWise Mobile Server terméket. A termék a Novell GroupWise, a Novell Teaming, a Novell Open Workgroup Suite és a Novell Open Workgroup Suite Small Business Edition termékekre érvényes termékkövetéssel rendelkező ügyfelek számára ingyenesen elérhető, a csatolók pedig ezen felül megvásárolhatók.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu