Connect with us

technokrata

Akár 10 gigabit a GTS-től

Kütyük

Akár 10 gigabit a GTS-től

Rugalmasan változtatható sávszélesség, egyszerű kiépítés.

Carrier Ethernet
A szolgáltató három Ethernet alapú szolgáltatással lép piacra: GTS Ethernet Line, GTS Ethernet LAN és GTS Ethernet NNI. Mindhárom szolgáltatás többféle sávszélességgel érhető el 10 Gigabit Ethernet (GigE) sebességig, illetve központi hálózatmenedzsment és -irányítás gondoskodik a megbízhatóságról.

A GTS Central Europe bemutatta Carrier Ethernet platformra épülő új szolgáltatásportfoliójának részleteit. Az új Ethernet platformon alapuló megoldások rugalmas és skálázható menedzselt Layer 2 szolgáltatásokat kínálnak a régióban működő üzleti vállalkozások számára, és alternatívát nyújtanak a hagyományos bérelt vonali (SDH) megoldások kiváltására. A hálózat különlegessége, hogy kiterjed a teljes közép-európai régióra.

Nagy mennyiségű adat-, hang- vagy videocsomagok gyors továbbítására használhatók, legyen szó akár sávszélesség-igényes telefon- vagy videokonferencia megoldásokról is. Mindeközben a sávszélesség rugalmasan változtatható, a szolgáltatást pedig egyszerű kiépíteni (az ügyfelek hálózati infrastruktúráján nem szükséges módosítani) és adminisztrálni. Emellé a GTS garantált szolgáltatási szintet és nonstop hálózatfelügyelet nyújt.

A GTS Ethernet hálózat fejlesztése a múlt év novemberében kezdődött. Az új Ethernet hálózat a GTS már meglévő optikai hálózatára épült, amely öt országot ölel fel a régióban: Csehországot, Szlovákiát, Lengyelországot, Magyarországot és Romániát. A GTS szakemberei az első három hónapban 15 kulcsfontosságú hálózati csomópontot alakítottak ki a legnagyobb európai városokban, amely a hálózat alapját alkotják. A cél, hogy 2010 végére több mint 450 hálózati csomóponton váljon elérhetővé a szolgáltatás azon városokban, ahol a GTS csoport saját optikai hálózatot működtet. A GTS a tervek szerint Ethernet csomópontokat telepít majd Nyugat-Európa nagyobb városaiban, például Frankfurtban és Bécsben annak érdekében, hogy tovább erősítse együttműködését a nemzetközi hozzáférés szolgáltatókkal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin