Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sávszélesség-menedzsment az Avnettől

Kütyük

Sávszélesség-menedzsment az Avnettől

Xrio sávszélesség optimalizálás az Avnet portfóliójában.

Az Avnet Technology Solutions disztribútori szerződést kötött a Xrio-val az Egyesült Királyságban. Az Avnet ezáltal a Xrio Ltd. sávszélesség optimalizáló technológiáit, egységes sávszélesség-menedzsment (UBM) eszközeit, megoldásait is tudja szállítani a viszonteladóinak és a nagyvállalatoknak. Ez a megállapodás lehetővé teszi az Avnet és a cég partnerei számára, hogy többszintű telekommunikációs technológiákat, rendszereket építsenek ki ügyfeleiknél.

A Xrio technológiával az Avnet viszonteladók a vezetékes telefon, a mobiltelefon, a videókonferencia, az e-mail, a chat, és a hangüzenetek központi rendszerét installálhatják egy közösen koordinált kommunikációs környezetbe anélkül, hogy az egész infrastruktúrát ki kellene cserélni. A Xrio UBM megoldásai egyetlen rendszerben integrálják az adatforgalom terheléskiegyenlítését, és a sávszélesség menedzselését.

Az viszonteladók ezentúl szolgáltatásként vagy önálló hardver eszközként tudják ajánlani megrendelőiknek a Xrio rendszereit. Az új értékesítési hálózatnak köszönhetően a partnerek többféle kapcsolódási szinten tudják biztosítani a telco megoldást. Sokszor olcsóbban, mint a bérelt vonalak illetve a hasonló technológiák esetében, valamint plusz szolgáltatásokkal együtt: sávszélesség kontrollal, tömörítéssel, erőforrás átcsoportosítással.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés