Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes szöveges üzenetek – közösségi mobiloldalak a Wadja-tól

Kütyük

Ingyenes szöveges üzenetek – közösségi mobiloldalak a Wadja-tól

Webes és mobil szolgáltatások, egységes platformon.

Dedikált és brandelt mobil közösségi oldalra vágyik? Ebben segíthet a Wadja.com, mely saját platformján keresztül biztosít webes és mobil szolgáltatásokat minden fogyasztó számára. Néhány példa: személyes profil létrehozása, közvetlen üzenetküldés, ingyenes szöveges üzenetek, mobiltelefon és PC szinkronizált kapcsolatának biztosítása valamint multimédiás tartalmak tárolása és megosztása.

A közösségi oldalak szolgáltatásainak kínálata mellett a felhasználók a Wadja MessageAds rendszerét is alkalmazhatják, amely a cég egyedi, SMS alapú, tartalmi háló jellegű, marketingüzenetek továbbítására kialakított hirdetési szolgáltatása. A MessageAds nyomon követi a felhasználók érdeklődési körét és akár más közösségi oldalakról, például a Twitterről is képes feedeket integrálni rendszerébe.

„A különböző cégek számára egy teljeskörű és testreszabott közösségi médiafelületet biztosítunk, így a jövőben jobban megismerik a fogyasztókat, valamint kialakítják a véleményformálók egy olyan csoportját, amely kiszolgálja a már meglévő fogyasztókat és egyúttal újakat is képes bevonni.” – mondta Alex Christoforou ügyvezető Igazgató, a Wadja létrehozója.

A Wadja lehetővé teszi, hogy bárki egy egyszerű szöveges üzenettel frissíthesse brandelt profilját a közösségi oldalon, és elérhető általa például a Google Locations, amely segít a felhasználók tartózkodási helyéről tájékozódni, vagy a Mediabox, amely képek és multimédiás file-ok feltöltését, megosztását, szerkesztésüket is biztosíthatja.

Az Angliában tavaly létrehozott hálózat már több mint 4.000.000. taggal rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés