Connect with us

technokrata

Újabb iGO térképek érkeznek

Kütyük

Újabb iGO térképek érkeznek

A Nav N Go hat új térképpel törekszik Kelet-Európa teljes lefedésére.

A Nav N Go 12 országos Kelet-Európa térképcsomagja most Ciprus, a Cseh Köztársaság, Szlovénia és a három balti állam térképével egészül ki. Az így létrejött digitális térképkínálat egyedülálló lefedettséget nyújt a térségben.

A navigációs szoftverfejlesztő vállalat ma bejelentette, hogy kelet-európai térképlefedettségének jelentős kiszélesítésével teljesen átfogó és megbízható térképcsomaggal látja el Kelet-Európa piacait. Immár 18 kelet-európai ország felhasználói élvezhetik a Nav N Go nyújtotta 3D-s megjelenítést, a 3D-s tereptárgyakat és többszintű utakat. A mintegy 535.000 kilométer hosszú úthálózat mellett a hat új térkép több mint 80.000 hasznos helyet (POI) is tartalmaz.

˝A legújabb Ciprus, a Cseh Köztársaság, Szlovénia, Észtország, Lettország és Litvánia térképpel a Nav N Go óriási lépést tesz annak érdekében, hogy a legkiválóbb minőségű térképekkel lássa el a kelet-európai piacot. A térképskála jelenlegi kiszélesítésének mozgatórugója a Nav N Go térkép-technológiai leányvállalata, a Top-Map Zrt. volt. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legfrissebb térképeket kínáljuk a rendkívül gyorsan változó közép- és kelet-európai régióban˝ – mondta Kátai Attila, a Nav N Go tartalomfejlesztési igazgatója.

A még átfogóbb kelet-európai térképmegoldások 2009 második felétől állnak majd rendelkezésre a Nav N Go iGO 8 és az iGO amigo platformon futó szoftverek tulajdonosai számára. A naviextras.com portálon kínált ingyenes kelet-európai térképfrissítések után a Nav N Go frissítőportálja a közeljövőben a Nav N Go iGO 8 és az iGO amigo platformon futó szoftverek számára is biztosítja a plusz térképeket tartalmazó térképcsomagot.

A Nav N Go továbbá bejelentette, hogy immár Szlovéniában is igénybe vehető az RDS-TMC szolgáltatás a vállalat navigációs szoftvereivel. A cég hardvergyártó partnerei a jövőben TMC-szolgáltatásokat is nyújtó készülékekkel jelenhetnek meg a régióban. A TrafficNav és a Radiotelevizija Slovenija közlekedési információs csatorna új szolgáltatásai első kézből nyújtanak a közlekedési helyzettel, torlódásokkal és várható késésekkel kapcsolatos információkat az utazók számára. A megbízható térképlefedettség birtokában pedig a Nav N Go iGO 8 és az iGO amigo felhasználók időveszteség és felesleges idegeskedés nélkül tervezhetik újra útvonalaikat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin