Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb iGO térképek érkeznek

Kütyük

Újabb iGO térképek érkeznek

A Nav N Go hat új térképpel törekszik Kelet-Európa teljes lefedésére.

A Nav N Go 12 országos Kelet-Európa térképcsomagja most Ciprus, a Cseh Köztársaság, Szlovénia és a három balti állam térképével egészül ki. Az így létrejött digitális térképkínálat egyedülálló lefedettséget nyújt a térségben.

A navigációs szoftverfejlesztő vállalat ma bejelentette, hogy kelet-európai térképlefedettségének jelentős kiszélesítésével teljesen átfogó és megbízható térképcsomaggal látja el Kelet-Európa piacait. Immár 18 kelet-európai ország felhasználói élvezhetik a Nav N Go nyújtotta 3D-s megjelenítést, a 3D-s tereptárgyakat és többszintű utakat. A mintegy 535.000 kilométer hosszú úthálózat mellett a hat új térkép több mint 80.000 hasznos helyet (POI) is tartalmaz.

˝A legújabb Ciprus, a Cseh Köztársaság, Szlovénia, Észtország, Lettország és Litvánia térképpel a Nav N Go óriási lépést tesz annak érdekében, hogy a legkiválóbb minőségű térképekkel lássa el a kelet-európai piacot. A térképskála jelenlegi kiszélesítésének mozgatórugója a Nav N Go térkép-technológiai leányvállalata, a Top-Map Zrt. volt. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legfrissebb térképeket kínáljuk a rendkívül gyorsan változó közép- és kelet-európai régióban˝ – mondta Kátai Attila, a Nav N Go tartalomfejlesztési igazgatója.

A még átfogóbb kelet-európai térképmegoldások 2009 második felétől állnak majd rendelkezésre a Nav N Go iGO 8 és az iGO amigo platformon futó szoftverek tulajdonosai számára. A naviextras.com portálon kínált ingyenes kelet-európai térképfrissítések után a Nav N Go frissítőportálja a közeljövőben a Nav N Go iGO 8 és az iGO amigo platformon futó szoftverek számára is biztosítja a plusz térképeket tartalmazó térképcsomagot.

A Nav N Go továbbá bejelentette, hogy immár Szlovéniában is igénybe vehető az RDS-TMC szolgáltatás a vállalat navigációs szoftvereivel. A cég hardvergyártó partnerei a jövőben TMC-szolgáltatásokat is nyújtó készülékekkel jelenhetnek meg a régióban. A TrafficNav és a Radiotelevizija Slovenija közlekedési információs csatorna új szolgáltatásai első kézből nyújtanak a közlekedési helyzettel, torlódásokkal és várható késésekkel kapcsolatos információkat az utazók számára. A megbízható térképlefedettség birtokában pedig a Nav N Go iGO 8 és az iGO amigo felhasználók időveszteség és felesleges idegeskedés nélkül tervezhetik újra útvonalaikat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés