Connect with us

Hirdetés

technokrata

42 Mbps mobiltelefonnal

Kütyük

42 Mbps mobiltelefonnal

Rekordsebességet ért el az Ericsson az új multi-carrier technológiával.

A multi-carrier technológia a HSPA fejlődésének következő lépése, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az egyidejű, két különböző frekvenciájú vivőcsatornán történő adatfogadást. Ez megkétszerezi a felhasználói adatsebességet egy HSPA hálózat teljes területén és a cella szélei mentén, ahol a felhasználók általában alacsonyabb sebességet tapasztalnak. Ennek következtében a csúcs letöltési sebesség a ma elérhető leggyorsabb 21 Mbps-ról, 42 Mbps-ra nő.

A bemutató az Ericsson Mobile Broadband Router eszközben testet öltött új tervezési koncepcióját alkalmazza. Ez a HSPA hálózatra épülő végfelhasználói készülék egyszerűen használható fix mobil hozzáférést tesz lehetővé. Az egység bárhol használható, ahol szélessávú elérésre van szükség, mint például lakásokban, irodákban vagy köztereken. A Mobile Broadband Routernek köszönhetően, az akár 42 Mbps adatsebességet több felhasználó is megoszthatja egymással, mely a rendelkezésre álló nagysebességű szélessávú kapcsolat hatékony kihasználását jelenti.

Az Ericsson HSPA multi-carrier technológia 2009 végére lesz kereskedelemi hasznosítás céljából elérhető, az első nyilvános bemutatkozás azonban hamarosan esedékes Barcelonában, a Spanyolországban rendezendő Mobil Világkongresszuson.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés