Connect with us

technokrata

Megújul az iGO 8 – jelentős változások

Kütyük

Megújul az iGO 8 – jelentős változások

A Nav N Go hamarosan kiadja népszerű 3D navigációs szoftvere, a Nav N Go iGO 8 legújabb változatát.

A jelenlegi Nav N Go iGO 8 felhasználók 2009 elején online frissíthetnek az új szoftververzióra (8.3). A PDA-kra optimalizált új navigációs szoftververzió sok olyan újdonságot tartalmaz, melyek megkönnyítik az autósok dolgát navigálás közben. Autópályán utazva például könnyebben megtalálhatjuk a keresett lehajtót, mert a program megjeleníti az útjelző táblákat. Szintén a könnyebb tájékozódást segíti, hogy a következő manőverhez közeledve csak a fontosabb utcaneveket jeleníti meg, így ezek jobban felismerhetők. Az új Nav N Go iGO 8 verzió emellett újabb képernyőfelbontásokban is elérhető, és kevesebb memóriát igényel, ezáltal jelentősen bővült a támogatott készülékek köre.

A Nav N Go az eddigi gyakorlatnak megfelelően ezúttal is verziófrissítést kínál majd az interneten keresztül a Nav N Go iGO 8 PDA navigációs szoftvertulajdonosoknak, hasonlóan ahhoz, ahogyan 2008 tavaszán az iGO My way 2006-ról Nav N Go iGO 8-ra való frissítést is lehetővé tette. Mivel a szoftver új verziója a hozzáadott funkciók miatt eltérő térképformátumot követel meg, a verziófrissítés csak térképfrissítéssel együtt lesz telepíthető.

A verziófrissítés várhatóan 2009 februárjában lesz elérhető a Nav N Go új frissítőportálján, a www.naviextras.com-on keresztül. A frissítéseket az új Naviextras Toolbox ingyenes PC-s szoftversegítségével lehet majd feltölteni az SD-kártyára. Könnyebbség, hogy a Naviextras Toolbox az úgynevezett Mass Storage protokollt támogató PDA-készülékekre közvetlenül is fel tudja tölteni a frissítést, azaz számos készülék esetében már nem szükséges kártyaolvasó az update-hez.

Az iGO 8 jelenlegi (R1-es, azaz 8.0.x.y) verziókhoz a www.naviextras.com-on vásárolt (vagy a verziófrissítés megjelenéséig megvásárolandó) 2008. 3. negyedévi (2008/07-es) térképfrissítések és plusz térképek R3-as verziója a PDA-s szoftver R3-as verziófrissítésekor ingyenesen elérhető lesz. Így aki a Toolbox béta indulást követően itt frissíti, vagy bővíti a térképeit, az az R3 verziófrissítéssel nem veszíti el az új tartalmakat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin