Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyedi formájú, teljes billentyűzetes új csúszkamobil

Kütyük

Egyedi formájú, teljes billentyűzetes új csúszkamobil

Íme a Motorola legfrissebb készüléke!

Egy telefon külsejének megítélése természetesen abszolút szubjektív dolog, mindenesetre több mint valószínű, hogy a Motorola legújabb mobilja nem kap majd rangos design díjakat. Az amerikai székhelyű vállalat hivatalosan is bejelentette első szétcsúsztatható kialakítású, teljes értékű QWERTY billentyűzetes mobiltelefonját.

A meglehetősen zömök kialakítású Motorola QA30 csukott helyzetben 82 milliméter hosszú, 61,6 milliméter széles és 17 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 120 grammot nyom. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,5 colos képátlóval rendelkező TFT display gondoskodik, a maga 320×240 pixeles felbontásával és 65 ezer színárnyalatával.

Jó szokásához híven a Motorola ezúttal sem éppen egy túlontúl szofisztikált kamerát szerelt a telefonba: a 2 megapixeles CMOS szenzorra épülő fényképezőgép autofókuszt és vakut sem kapott, de legalább a videófelvevő nem hiányzik belőle.

A maximum 4,5 órás beszélgetési időt, illetve 15 napos készenléti időt biztosító Motorola QA30 256 MB ROM-ot és 128 MB RAM-ot kapott, ezenkívül pedig maximum 8 GB-os microSD memóriakártyákat képes kezelni. Említést érdemel továbbá a 300 férőhelyes SMS-memória, a 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzat, az USB 2.0 és Bluetooth 2.0 interfész, illetve a CDMA kompatibilitás (USA).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés