Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kedden érkezik a T-Mobile új nagyágyúja

Kütyük

Kedden érkezik a T-Mobile új nagyágyúja

A magenta szolgáltatónál már nagy a készülődés.

Immár hivatalos formában is megerősítették, hogy a T-Mobile szeptember 23-án, vagyis jövő hét kedden délelőtt mutatja be a világ első Google Android platformos mobil készülékét. A sajtórendezvényre New York-ban kerül majd sor, a telefon azonban csak pár héttel később jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.

A fejlesztők ígéretett tettek arra, hogy ezúttal nem egy hibáktól hemzsegő, béta fázisú termék, hanem egy kiforrott készülék jelenik majd meg a kereskedések polcain, feltehetően október 17-én. Előzetes információk szerint a HTC Dream kódnevű G1-es készülék előfizetéses ára 200 dollár (34 ezer forint) körül fog alakulni – a telefon három színváltozatban (fekete, fehér, barna) lesz elérhető. Az újdonság esetleges hazai forgalmazásával kapcsolatban továbbra sincsenek információink.

A spéci szétcsúsztatható kialakítást kapott T-Mobile G1 teljes értékű QWERTY billentyűzettel rendelkezik, így várhatóan könnyű lesz rajta az adatbevitel. A megfelelő számítási teljesítményről ezúttal egy 528 MHz-es órajelen ketyegő Qualcomm 7201 processzor gondoskodik, mely többek közt 128 MB RAM és 256 MB ROM társaságát élvezi.

A T-Mobile G1 részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek, az viszont már biztos, hogy a nagyméretű LCD érintésérzékeny, illetve, hogy a hátul elhelyezett kamera segítségével maximum 3 megapixeles felbontású fényképek készíthetők. Vaku sajnos nincs a kamerában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés