Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megint nincs Internet: újabb kábellopás a fővárosban

Kütyük

Megint nincs Internet: újabb kábellopás a fővárosban

Az Internet-szolgáltatásnak a kiesés idejére eső arányos részét jóváírják.

Péntekre virradó éjjel Budapest 19. kerületében lopás miatt megrongálódott 21 távközlési törzskábel. A rongálás miatt bekövetkezett szolgáltatás-kiesés elhárítását és az előfizetői vonalak működésének helyreállítását azonnal megkezdték és folyamatosan végzik a Magyar Telekom szakemberei. A teljes helyreállítás várhatóan több napot vesz igénybe.

A kábeltolvajok a 2008. februári hasonló kábellopás helyszínén rongálták meg a vezetékes távközlési hálózatot. A bűncselekmény következtében Kispesten több mint 10 ezer előfizetői vonalon átmenetileg elérhetetlenné váltak a vezetékes távközlési szolgáltatások. A Magyar Telekom, mint minden hasonló esetben, feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. A távközlési vállalatot ért károk felmérésére a helyreállítást követően kerülhet sor.

A Magyar Telekom a hatályos Általános Szerződési Feltételeiben foglaltaknak megfelelően a szolgáltatás havidíjának a szolgáltatáskiesés idejére eső arányos részét jóváírja ügyfeleinek a következő számlán. További tájékoztatás a 1412-es lakossági és a 1435-ös üzleti ügyfélszolgálati számon, valamint a T-Pont üzletekben érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés