Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ismét frissült a Nokia Software Updater

Kütyük

Ismét frissült a Nokia Software Updater

Ilyen az, amikor maga a frissítő alkalmazás frissül.

Gondoltam egyet és rádugtam a Nokia N82-t a számítógépemre, méghozzá olyan megfontolásból, hogy hátha megjelent valami frissítés a telefonhoz. Gyorsan rá is nyomtam a Nokia Software Updaterre, mely azzal az üzenettel fogadott, hogy új változat érhető el belőle.

Természetesen az új verzió letöltése mellett döntöttem. Miután begyűjtöttem a mintegy 23,7 MB-os csomagot, el is kezdődött a telepítés, a végeredmény pedig az lett, hogy egy újraindítást követően az eddigi 1.4.49hu verzió átadta a helyét az új 1.4.53hu verziónak. (Emlékezetes, hogy a Nokia legutóbb július elején frissítette a Nokia Software Updater-t, amikoris az 1.4.39hu-t váltotta az 1.4.49hu.)

Azt egyelőre nem tudni, hogy az új Nokia Software Updater pontosan milyen változásokat hozott, mindenesetre az N82-höz nem találtam vele újabb firmware-t, így marad a jelenlegi jól bevált 20.0.062-es szoftver (*#0000#). Kíváncsian várom egyébként, hogy mikor érkezik majd az új N82 (FP1) firmware, mely az N81 (FP1) nemrégiben megjelent új szoftveréhez hasonlóan talán meghonosítja majd a telefonon az először az S60 3rd Edition FP2-ben debütált menü-áttűnési effekteket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés