Connect with us

technokrata

Friss infók az első Google mobilról

Kütyük

Friss infók az első Google mobilról

Ha minden igaz, már nem kell sokat várnunk az első Google telefonra.

Az egyesek által egyszerűen csak gPhone-nak becézett készülék a korábbi híradásokkal ellentétben nem szeptemberben, vagy októberben, hanem várhatóan csak november végén bukkan majd fel a kereskedések polcain. A tajvani HTC által gyártott, első Android szoftveres telefon állítólag még az iPhone-énál is nagyobb méretű érintőkijelzővel rendelkezik, de adatokat nem csak az LCD-n keresztül vihetünk be, hanem akár a kicsúsztatható QWERTY billentyűzettel is. Az egykezes használatot könnyítendő, az érintőkijelző alatt egy trackballt is elhelyeztek a fejlesztők.

A 3 megapixeles kamerás gPhone-on alaphelyzetben fellelhető lesz a Google reklám szoftvere: azok a felhasználók, akik belemennek abba, hogy telefonjukon időről időre Google mobil reklámok bukkanjanak fel, azok olcsóbban vásárolhatják meg a telefont, ezenkívül pedig a havidíjuk is kedvezőbb lesz. Tudni lehet, hogy a telefonon a felhasználó tartózkodási helyének, illetve érdeklődési körének megfelelő reklámok jelennek majd meg.

A mai elvárásoknak megfelelően Wi-Fi kompatibilis telefonról egyelőre nem tudni, hogy Microsoft Exchange kompatibilis lesz-e, az viszont biztos, hogy e-mail megoldása természetesen a Gmail köré fog épülni. Érdeklődve várjuk a hivatalos bejelentést!Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu