Connect with us

Hirdetés

technokrata

Milliónyi vad és csodás létforma – egy hét alatt

Kütyük

Milliónyi vad és csodás létforma – egy hét alatt

Valószerű és fantasztikus teremtmények serege.

A világhálót elözönlötték a lépegető barackok, roppant sárkányok és egyéb, szavakkal nehezen leírható teremtmények: a rajongók a Spore Lénylabor megjelenését követő héten több mint egymillió teremtményt hoztak létre és osztottak meg. Az érdeklődők fantasztikus alkotások százezreit vehetik szemügyre a Spóropédia oldalain, melyek – a Spore Lénylabor letölthető változatával együtt – a www.spore.com webcímen találhatók.

A Spóropédia hatalmas, szabadon hozzáférhető internetes tárhely, ahová a játékosok feltölthetik teremtményeiket, közzétehetik észrevételeiket mások lényeivel kapcsolatban, szemügyre vehetik a helyi hírességeket, és egyéb tartalmakhoz is hozzáférhetnek.

„A Maxis csapatát felvillanyozza, meghatja és további munkára ösztönzi a kreatív energiák robbanásszerű felszabadulása, melyet a Spore Lénylabor megjelenése kapcsán tapasztalunk a világhálón” – mondta Lucy Bradshaw, a Maxis Spore projektjének executive producere. „Lenyűgöznek a Sporepediára feltöltött teremtmények, legyenek bár valószerű madarak és egyéb állatok, tízszemű idegenek vagy olyan bizarr és váratlan alkotások, mint az eleven motorkerékpár. Az emberek alapvető igénye az önkifejezés, és mi boldogan segítünk nekik abban, hogy elképzeléseiket megvalósítsák.”

Az egy milliomodik teremtmény a „Sapiusgeenus”; kétlábú, zöld színben pompázó kreatúra, melyet alkotója, „FlamingChidori” első számú kedvencei közt tart számon.

A Spore Lénylabor önálló termék; olyan kreatív készlet, mely alkalmat ad a játékosoknak saját egyedi teremtményeik megalkotására. A szórakoztatóan animált lényeket alkotóik az interneten keresztül megoszthatják barátaikkal, bárhol éljenek is a világon. A Spore Lénylabor 9.99 dolláros végfelhasználói áron kapható az üzletekben, illetve online megrendelhető. A program próbaverziója ingyenes is letölthető. Ez a Spore eszköztárának 25 százalékát tartalmazza, és lehetővé teszi, hogy a játékosok megformálják, kiszínezzék és játékra hívják az általuk alkotott teremtményeket. A Spore Lénylaborral készült teremtmények importálhatók a Spore ez év végén megjelenő teljes változatába, így a felhasználók játszva benépesíthetik saját galaxisaikat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés