Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kérsz egy cigit a mobilomból?

Kütyük

Kérsz egy cigit a mobilomból?

Mostantól bizony akár már ezt a furcsa kérdést is feltehetjük barátainknak.

A kínai mobiltelefongyártó szupercégek mostanság szinte csak úgy sziporkáznak, hiszen alighogy sikerült túltenni magunkat a 12, illetve 24 hónapos készenléti idejű ˝csodamobil˝-okon, máris megérkezett a Cigarette Box 668 típusjelzésű, kifejezetten bagósoknak szánt készülék.

Ez a kínai kütyü első pillantásra szinte ugyanúgy néz ki, mint egy doboz Marlboro cigaretta, ahhoz persze kétség sem férhet, hogy a gyártó nem sok licenszdíjat fizetett a Marlboro logóért. Lényeg a lényeg, ebben a 94x55x23 milliméter méretű dobozban nem csak néhány szál rákrudat, hanem egy komplett mobiltelefont is találhatunk.

A hátfalon egy 1,8 colos képátlójú, 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színű LCD-t, valamint egy normál mobil billentyűzetet helyeztek el a designerek. A kétnormás (900/1800 MHz) GSM modul mellett említést érdemel még a GPRS adatátvitel, a WAP 2.0 böngésző, a microSD memóriakártyás bővíthetőség, a VGA felbontású kamera, az MP3/MP4 lejátszó, illetve a 300 férőhelyes telefonkönyv.

Az egy feltöltéssel maximum 200 perces beszélgetési időt, 220 órás készenlétet és jó néhány füstölgős percet biztosító Cigarette Box 668 ára átszámítva mintegy 25 ezer forint. (Megjegyzendő egyébként, hogy nem ez a világ első és egyetlen ilyen jellegű, igen csak furcsa készüléke.)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés