Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beházasodik a mobiltelefónia a számítástechnikába

Kütyük

Beházasodik a mobiltelefónia a számítástechnikába

Nokia Siemens Networks – Netgear együttműködés.

A Netgear és a Nokia Siemens Networks bejelentették együttműködésüket abban, hogy igazolják a Netgear Femtocell Voice Gateway (DVG834GH) termékének kompatibilitását a Nokia Siemens Networks Femto Gateway termékével. A megoldást 2007 júliusában dobta piacra ez utóbbi vállalat, melyben először debütáltak elsőként olyan nyílt interfészek, amelyek javítják a 3G szolgáltatások kínálatát és lefedettségét. A Nokia Siemens Networks a Femto Gateway-t és hozzá kapcsolódó felszerelést és szolgáltatásokat kínál a szolgáltatók felé, a Netgear pedig a Femtocell Voice Gateway-t nyújtja a szolgáltatóknak vevőtérben való installációra.

A Netgear Femtocell Voice Gateway hét terméket foglal magában. Először is egy átfogó tudású gateway-t ADSL2+ modemmel, egy routert, egy 10/100 vezetékes LAN switch-et, egy 802.11g vezetéknélküli hozzáférési pontot, Voice over-IP-t (VoIP), SPI dupla tűzfalat és egy privát mobil hálózatot a 3G-s femtocell technológiának. A gateway lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák szélessávú internet kapcsolatukat mobilkészülékeikkel és hálótatba kapcsolt számítógépeikkel, vezetékkel és vezeték nélkül egyaránt. A Femtocell Voice Gateway a beépített 3G (UMTS) femtocell HSDPA-val, plusz nagy sebességű 802.11g Wi-Fi-jal és négy 10/100 Ethernet porttal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyméretű fájlokat töltsenek le, video konferenciákat tartsanak és jó minőségű, digitális formátumú filmeket, fényképet és zenét továbbítsanak mobilkészülékeikre.

A két vállalat termékei együtt lehetővé fogják tenni a 3G szolgáltatóknak, hogy növeljék lefedettségi területüket és bővítsék szolgáltatásaik kínálatát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés