Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola Z8 Ferrari Limited Edition

Kütyük

Motorola Z8 Ferrari Limited Edition

A Motorola elkészítette népszerű okostelefonja spéci változatát.

A Motorola Z8 Ferrari Limited Edition igen csak beszédes nevet kapott: ezúttal egy limitált darabszámban készülő, Ferrari ihletésű új mobiltelefonhoz van szerencsénk. A Ferrari színekben pompázó és Ferrari logós készüléken egyedi videók, csengőhangok és háttérképek kaptak helyet. A Motorola Z8 Ferrari Limited Edition 2008 elején jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. Az egyelőre ismeretlen árú telefont a Ferrari kereskedésekben és a nagyobb Motorola boltokban lehet majd megvásárolni.

Motorola Z8
A MotoRIZR Z8 egyedi szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik: a ˝kick slider˝ mechanizmus lényege, hogy a telefon hátoldala nem sík, hanem enyhén görbített formájú, így nyitott állapotban a kijelző enyhén meg van döntve a felhasználó felé.

A Z8 nem hagyományos mobil, hanem okostelefon besorolású: a készüléken Symbian 9.2 operációs rendszer, illetve a legújabb UIQ 3.1 felhasználói interfész kapott helyet. A 15,3 milliméter vastag telefonban egy QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású TFT LCD lapul, mely több mint 16 millió színárnyalatú és 2,2 colos képátlójú (35×50 milliméter).

Jó szokásához híven a Motorola ezúttal sem feledkezett meg a villámgyors adatátviteli technológiákról, vagyis a 3G-ről és a 3,5G-ről. A Z8-ba került HSDPA kontroller révén akár 3,6 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető.

A 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera nyolcszoros digitális zoommal és LED-segédfénnyel, valamint videófelvevő képességgel van felvértezve, a 90 MB-os belső memória pedig 4 GB-ig bővíthető, természetesen microSD memóriakártyák révén. A Motorola Z8 természetesen Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés