Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen mobiltelefon eddig még nem volt!

Kütyük

Ilyen mobiltelefon eddig még nem volt!

Két kijelző, két SIM kártya – dupla élvezet?

Olyan mobillal már nem is eggyel találkoztunk, melybe egy helyett két SIM kártyát lehetett helyezni, és bizony már olyan telefont is láttunk, mely a hagyományos kijelző-billentyűzet párosítást kijelző-kijelző megoldással váltotta fel. Olyan készülékhez viszont eddig még nem volt szerencsénk, melyben ez a két ritka dolog egyaránt jelen lett volna, és ráadásul még egy mozgásérzékelővel is meg lett volna bolondítva.

Nos, a most debütált WND Duo Atom egy pontosan ilyen mobiltelefon. A candybar, vagyis hagyományos kialakítású készülék a vízszintes középvonalára nézve teljesen szimmetrikus, és mind alul, mind pedig felül egy-egy érintőkijelzőt vonultat fel. Azt, hogy éppen melyik LCD töltse be a kijelző, és melyik a virtuális billentyűzet szerepét, egyetlen mozdulattal eldönthetjük, lévén, hogy a telefonba többek közt egy mozgásérzékelő is került. Ha az egyes számú SIM kártyát szeretnénk használni, akkor alaphelyzetben kell tartani a telefont, ha pedig a kettes számút, akkor ehhez elég 180 fokban elforgatni a telefont.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) WND Duo Atom 109 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 14,5 milliméter vastag. Az OLED technológiájú kijelzők 176×220 pixeles felbontásúak és 262 ezer színárnyalatot képesek megjeleníteni, az autofókuszos kamera segítségével pedig maximum 3 megapixeles felbontásban fotózhatunk. Említést érdemel továbbá a GPRS adatátvitel, a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, az USB 2.0 és Bluetooth 1.2 (A2DP) adatátvitel, illetve a microSD memóriakártyás bővíthetőség.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés