Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tenyérnyi mobil nyomtató

Kütyük

Tenyérnyi mobil nyomtató

Kicsi, kisebb, még kisebb – új mini nyomtató mobil felhasználásra.

A Zebra kompakt MZ 220-as mobil printerével csökkenthetők az áruházi sorok, felgyorsítható az éttermi számlák elkészítése, sőt akár menetjegyek is nyomtathatók.


˝Az MZ 220 felhasználóbarát felülete ideális megoldást nyújt a kiskereskedelemben, a vendéglátóiparban vagy bármely, vendégekkel vagy ügyfelekkel közvetlenül kapcsolatban lévő szolgáltatási szektorban˝ – mondta Halász Árpád, a Zebra dél-kelet-európai értékesítési vezetője.

A mobil nyomtatóval rendelkező szerelők mosógépjavítás, ablakszerelés, csőtörés, vagy bármilyen háztartási szerelés után számlát tudnak adni. Ez a megrendelő számára megnyugtatóan, a vállalat vagy vállalkozás számára pedig visszakövethetően dokumentálja az elvégzett feladatokat, csökkentve ezzel a feketegazdaságban kontrollálatlanul elfolyó összegeket.

A Zebra MZ 220-as mobil printer gyors számlanyomtatást tesz lehetővé PDA-ról, okostelefonról, vagy egyéb hordozható eszközről. Az apró nyomtatót bárki magával viheti, hiszen tömege kevesebb, mint fél kilogramm, akár egész nap is kényelmesen övön hordható, vagy kézben tartható.

A Zebra legújabb mobil nyomtatója infravörös porton, USB 2.0 csatlakozóval, 802.11 b/g Wi-Fi kontrolleren, vagy Bluetooth-on keresztül könnyen kapcsolódik a vállalatirányítási rendszerekhez. Támogatja a ZebraNet Bridge Enterprise printer management szoftvert, illetve a 802.11i és a WiFi Protected Access (WPA) biztonsági protokollokat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés