Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Hummer mobiltelefon: ez durva!

Kütyük

Itt a Hummer mobiltelefon: ez durva!

A mobiltelefon piacon egy újabb szereplő bukkant fel.

Hogy melyik ez az új szereplő? Nos a Hummer! Ha megkérdezünk valakit, hogy mi jut eszébe először a Hummerről, nagy valószínűséggel azt fogja válaszolni, hogy brutális méretű, gyakorlatilag minden gyötrést zokszó nélkül elviselő terepjárók. Amennyiben viszont néhány hónap múlva tesszük fel ugyanezt a kérdést, elképzelhető, hogy a válaszadók egy részének már nem a terepjárók, hanem a spéci mobiltelefonok jutnak majd eszükbe a Hummer szó hallatán.

Történt ugyanis, hogy a Hummer bejelentette, hogy az idei harmadik negyedévében piacra dobja első saját márkajelzéssel ellátott mobiltelefonjait, illetve ezen készülékekhez szánt kiegészítő termékeit (például headsetek). Ezek a vadonatúj Hummer mobil készülékek a gyártó szerint elsősorban a külső behatásoknak ellenálló kivitelükről, illetve nagy teljesítményükről lesznek majd ismeretesek, csakúgy, mint a jelenleg forgalomban lévő Hummer terepjárók.

Először februárban lehetett hallani az első Hummer mobilról, melyről most már részletes specifikációk és fényképek is a rendelkezésünkre állnak. A szétcsúsztatható kialakítással rendelkező telefon kereken 100 grammot nyom a mérlegen és alaphelyzetben 96x49x14,9 milliméter méretű. A GPRS és EDGE kompatibilis mobilban egy 2,2 colos képátlójú, 262 ezer színárnyalatú kijelző teljesít szolgálatot, mely elsősorban érintésérzékeny mivoltáról ismerszik meg. Említést érdemel továbbá a 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera, a 256 MB-os integrált memória, a microSD memóriakártyás bővíthetőség, a sztereó FM rádió, a Bluetooth (A2DP) kontroller, illetve az MP3 lejátszó szolgáltatás.

Mondanom sem kell, hogy a Hummer mobiltelefonokat nem maga a Hummer gyártja. A vállalat együttműködési szerződést kötött a ModeLabs nevezetű céggel, melynek már óriási tapasztalata van ezen a területen. Elég csak megemlíteni, hogy a ModeLabs fogja gyártani a piacon ugyancsak hamarosan felbukkanó első Levi´s mobiltelefonokat, és ugyanezen cég gyártósorain készülnek majd a TAG Heuer abszolút exkluzív mobil készülékei is.

Az európai és amerikai piacokra szánt, terepmintás, illetve rikító színekben pompázó Hummer mobiltelefonok várható árát egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés