Connect with us
Hirdetés

technokrata

Érints meg és tapogass!

Kütyük

Érints meg és tapogass!

Korábbi ígéretéhez híven a HTC bejelentette vadonatúj felhasználói felületű készülékét.

A korábban HTC Elf néven emlegetett kis masina végül is hivatalosan HTC Touch néven debütált, a nevében szereplő Touch, vagyis érintés pedig az újszerű, érintésalapú kezelési módra utal. A TouchFLO technológia lényege, hogy amennyiben a felhasználó a kijelző alaphelyzetén felfelé húzza az ujját, megjelenik egy háromdimenziós kocka grafika: a 3D-s kocka forgatható, oldalain pedig különböző funkciók érhetők el.

A 99,9 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 13,9 milliméter vastag HTC újdonság 112 grammot nyom a mérlegen, és ebben már az 1.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor tömege is benne foglaltatik. A Texas Instruments OMAP850 mikroprocesszor mellett 64 MB RAM-ot és 128 MB ROM memóriát találunk a készülékben, melynek gyári csomagjában egyébként többek közt egy 1 GB kapacitású microSD (TransFlash) memóriakártya is meglapul.

A 2,8 colos képátlójú TFT kijelző jó szokás szerint QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú, a CMOS szenzoros digitális fényképezőgép révén pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fotók készíthetők.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) HTC Touch-on a legfrissebb Microsoft operációs rendszer, a Windows Mobile 6 Professional teljesít szolgálatot. A vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a GPRS, az EDGE, a Bluetooth 2.0 és a Wi-Fi (802.11b/g) támogatott.

A fekete és zöld színben készülő HTC Touch az Egyesült Királyságban már meg is vásárolható, Európa többi részén pedig várhatóan még ebben a hónapban kapható lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés