Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élet a halál után

Kütyük

Élet a halál után

A tajvani BenQ továbbra sem kívánja feladni a BenQ-Siemens márkanév használatát.

Ennek ékes bizonyítéka az a most debütált, candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkező új mobiltelefon, mely a keresztségben a BenQ-Siemens E52 nevet kapta.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) újdonság 102 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 14,9 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 122 grammot nyom. Ebben egyébként már a 920 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor tömege is benne foglaltatik, mely optimális esetben 240 órás készenléti időt, illetve mintegy 4 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy középkategóriás, nem túl nagy méretű kijelző gondoskodik. Az 1,8 colos képátlójú TFT display egyrészt 176×220 pixeles felbontásáról, másrészt 18 bites színmélységéről, vagyis 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg. Az 1,3 megapixeles fényképezőgép sem vakut, sem pedig tükröt nem kapott – a vele készített fotók és videók a 20 MB-os belső memóriában, illetve microSD memóriakártyákon tárolhatók el.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a sztereó FM rádió, az MP3 lejátszó funkció, a Bluetooth 1.2 kontroller, valamint az USB 1.1 és GPRS adatátvitel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés