Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper-olcsó új Nokia mobilok

Kütyük

Szuper-olcsó új Nokia mobilok

A feltörekvő piacok igényeihez igazított hét új telefont mutattak be az indiai Új-Delhiben.

A Nokia hét olyan új terméket mutatott be, melynek funkcióit és szolgáltatásait kifejezetten a fejlődő országok fogyasztói számára tervezték.

˝India a Nokia és az egész világ mobilkommunikációs ipara számára rendkívül fontos˝ – mondta Petersen. ˝A világ egyik leggyorsabban bővülő piacaként India számos Nokia létesítménynek, többek között kutatás-fejlesztési és gyártási egységeknek is otthont ad. Nagyon büszkén veszünk részt a gazdaság növekedésében˝.

A most bemutatott új készülékek között az alábbiak szerepelnek:
-Nokia 1200 és Nokia 1208: az új, iparágvezető telefon-megosztási és híváskövető funkciókat alkalmazó, két új terméket a világon bárhol első ízben mobiltelefont vásárló ügyfelek számára tervezték;
-Nokia 1650 és Nokia 2660: napjaink mobiltelefonjai, melyek a funkciókat vonzó megjelenéssel ötvözik;
-Nokia 2505: a legújabb készülék az ázsiai, távol-és közel-keleti, afrikai, kínai és latin-amerikai belépő szintű CDMA piacokra;
-Nokia 2630 és 2760: stílust és státuszt sugárzó készülékek, amelyek a Nokia egyszerűen használható szolgáltatásait biztosítják.

˝Az innovatív telefonmegosztó technológia, a modern vonalvezetés és az egyszerűen használható funkciók mind a belépő szintű piacok fogyasztóinak rendelkezésére állnak˝ – mondta Petersen. ˝A világszerte a piac harmadát uraló Nokia egyértelmű piacvezetőként a fogyasztók igényeinek és vágyainak megértésén dolgozik. E törekvésünket hasznos, egyszerűen használható és könnyen megérthető termékek és alkalmazások kifejlesztésével ültetjük át a gyakorlatba, hiszen ezek azok a tulajdonságok, amelyek kifejezetten fontosak a világ feltörekvő piacainak első ízben mobiltelefont vásárló fogyasztói számára˝.

Az új termékek az egyes piacokon 2007 második és harmadik negyedévében jelennek meg. A készülékek fogyasztói ára a vonatkozó adók és kedvezmények nélkül 35 és 90 euró között várható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés