Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mio C720: 2 megapixeles kamerás navigátor

Kütyük

Mio C720: 2 megapixeles kamerás navigátor

Feltűntek a színen a Mio legújabb navigációs készülékei.

A tajvani gyártó ezúttal a PNA (Personal Navigation Assistant) termékcsaládját kívánja megújítani. A Mio C310 közvetlen utódmodelljének tekinthető Mio C520 jelentős fejlődésen ment keresztül. A félhivatalosan bejelentett Mio C520 legfontosabb újdonsága, hogy érintésérzékeny kijelzőjének képátlója 3,5 colról 4,3 colra növekedett. A többek közt osztott képernyős működésre is képes készülék a vezeték nélküli technológiák közül a Bluetooth-t támogatja, GPS-vevője pedig a már jól ismert és közkedvelt SiRFstar III chipsetre épül.

A Mio az eggyel magasabb kategóriában versenyző C710-es PNA-ját is meg kívánja újítani. A Mio C720-ról egyelőre vajmi kevés konkrétumot lehet tudni, mindenesetre több mint valószínű, hogy formai megoldásait tekintve nagy mértékben hasonlít majd a C520-as modellre. Az ugyancsak 4,3 colos érintőkijelzővel és SiRFstar III GPS modullal szerelt újdonság igazi érdekessége, hogy hátsó részében egy integrált digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot.

A Mio C720-as kamerájával várakozások szerint maximum 2 megapixeles, vagyis 1.600×1.200 képpontos fotókat lehet majd készíteni. Egyedi megoldás, hogy a készülék az egyes fotók mellé elmenti a készítés helyének pontos koordinátáit, így amennyiben később vissza szeretnénk menni ugyanerre a helyre, elég rákattintani az ott készített fotóra. Természetesen az SD/MMC kompatibilis bővítőhely, az MP3 lejátszó alkalmazás és a 3,5 milliméteres szabványos audiocsatlakozó sem hiányzik majd a Mio C720-asból.

A hivatalos bejelentésre feltehetően a márciusi CeBIT 2007 szakkiállításon kerül majd sor.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés