Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felturbózott Motorola RAZR pengemobil

Kütyük

Felturbózott Motorola RAZR pengemobil

A Motorola RAZR tovább folytatja világhódító útját.

Mint ismeretes, az amerikai gyártó 2004-ben mutatta be divatteremtő ultra-vékony készülékét, a Motorola RAZR V3-at. Az első, fémdobozos példányok ára még 150-200 ezer forintos magasságban mozgott, mára viszont már annyira lecsökkent a telefon ára, hogy gyakorlatilag bárki számára elérhető. A Motorola V3 ára Európában több helyen is a lélektani 100 eurós (25.300 forint) határ alá csökkent és elképzelhető, hogy az elkövetkezendő hetekben még tovább fog csökkenni.

A Moto RAZR kapcsán a legfrissebb hír, hogy a készülék néhány napja megérkezett az igen csak zsúfolt japán piacra is. A szigetországban M702iS néven debütált telefon ezüst, fekete és pink színváltozatokban kapható és európai társánál jelentősen nagyobb tudású.

A 103 milliméter hosszú, 53 milliméter széles, 14,9 milliméter vastag és 109 gramm tömegű készülék egyik érdekessége a fém borítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít az első japán RAZR-nek. A 2,2 colos képátlójú belső kijelző esetében ezúttal 320×240 pixeles (QVGA) felbontásról, valamint 262 ezer színárnyalatról beszélhetünk. A mai elvárásoknak megfelelően az 1 colos képátlójú külső LCD sem monokróm, hanem 65 ezer színárnyalatú, felbontása pedig 96×80 pixel.

Természetesen ebből a telefonból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 1,3 megapixeles felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak. Említést érdemel továbbá a microSD memóriakártyás bővítési lehetőség, a 3G videóhívás funkció (második kamera), illetve a Bluetooth támogatás.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a cég munkatársai a nyár közepén jelentették be, hogy szűk két esztendő alatt világszerte több mint 50 millió darab Motorola RAZR V3 talált gazdára. A Motorola legutóbb a ´90-es években a StarTac mobiltelefonokkal ért el hasonló sikereket. Ebből a modellből pályafutása során több mint 75 millió darabot adtak el világszerte.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés