Connect with us

Hirdetés

technokrata

HTC Excalibur: a legújabb QWERTY okostelefon

Kütyük

HTC Excalibur: a legújabb QWERTY okostelefon

Néhány nappal ezelőtt még csak pletyka szintjén lehetett hallani a HTC legújabb smartphone fejlesztéséről, most viszont már egy fényképpel is szolgálhatunk róla.


A tajvani székhelyű gyártó HTC Excalibur fejlesztési kódnevet viselő újdonságát leginkább a RIM-féle BlackBerry modellekhez lehetne hasonlítani.

A nemrégiben debütált Motorola Q-hoz, illetve Samsung i300-hoz hasonlóan teljes értékű QWERTY billentyűzetet kapott készülékben egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig tudni lehet, hogy a masina Wi-Fi hálózatokban is minden további nélkül használható.

Egyedi újítás a nagyméretű színes érintőkijelzőtől jobbra elhelyezett, úgynevezett Touch Jog Strip. Amennyiben ezen függőleges irányban végighúzzuk az ujjunkat, annak eredménye az lesz, hogy a kijelző tartalma a megfelelő irányban szkrollozni fog.

A Samsung i320-nál kicsit vastagabb, de 2 milliméterrel rövidebb, Microsoft Windows Mobile 5 operációs rendszerű okostelefon hivatalos bejelentésének időpontját egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés