Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola F3: ultra-vékony és könnyen kezelhető mobil

Kütyük

Motorola F3: ultra-vékony és könnyen kezelhető mobil

A Motorola most bejelentett, MOTOFONE F3 típusjelzésű mobiltelefonja egy elegáns megjelenésű és egyben könnyen kezelhető készülék.


A kereskedelmi forgalomban várhatóan 2006 negyedik negyedévében debütáló újdonság a mai divatnak megfelelően ultra-vékony kialakítást kapott – a telefon vastagsága mindössze 9 milliméter.

A MOTOFONE F3 egyik legfontosabb újítása a ClearVision kijelző, mely EPD (Electrophoretic Display) technológiája révén minden korábbinál kontrasztosabb és nagyobb fényerejű képet biztosít, így a kijelzőről még erős napsütés mellett is könnyedén leolvashatók a különböző információk. A kijelző alatt egy speciális, a kisebb-nagyobb külső behatásoknak ellenálló billentyűzetet helyeztek el a fejlesztők.

A polifonikus csengőhangokkal és nagy hangerejű hangszóróval felvértezett Motorola F3 további fontosabb specifikációi közé tartozik a nagy méretű ikonokból felépített és könnyen kezelhető menürendszer, illetve az átlagosnál hosszabb készenléti és beszélgetési idő. Kamera nincs a GSM és CDMA változatban is piacra kerülő, egyelőre ismeretlen árú készülékben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés