Connect with us

Hirdetés

technokrata

Multimédiára kihegyezett kagylómobil – autofókuszos 2 MP kamerával

Kütyük

Multimédiára kihegyezett kagylómobil – autofókuszos 2 MP kamerával

Az Asus ezúttal egy elsősorban multimédiás fronton erős kagylómobillal rukkolt elő.


A szétnyitható kialakítású Asus M310 fedlapján egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású digitális fényképezőgép modul trónol. A kamera érdekessége, hogy a megszokottól eltérően nem CMOS, hanem jobb képminőséget garantáló CCD képszenzor található benne, ezenkívül pedig fontos, hogy a képek élességét autofókusz funkció hivatott javítani. Az optika mellett egyébként egy vakut is találunk.

A 2,2 colos képátlóval rendelkező belső TFT display a mai elvárásoknak megfelelően 240×320 pixeles (QVGA) felbontással és 262 ezer színárnyalattal rendelkezik, az 1,2 colos képátlójú kiegészítő külső LCD pedig 65 ezer színű. Utóbbi alatt három dedikált zenegombot helyeztek el a fejlesztők, így az MP3 funkciók eléréséhez nem feltétlenül kell szétnyitni a készüléket. A fotók, videók (15 képkocka/másodperc) és zenék a belső memóriában, illetve microSD (Secure Digital) memóriakártyákon tárolhatók el.

A Bluetooth kompatibilis, 90 gramm tömegű Asus M310 telefonkönyvében és naptárában egyaránt 1.000 bejegyzést lehet eltárolni. A várható árral kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés