Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan védjük a legújabb Nokia okostelefonokat?

Kütyük

Hogyan védjük a legújabb Nokia okostelefonokat?

Az F-Secure bejelentette, hogy az F-Secure Mobile Anti-Virus termék támogatja az S60 3rd Edition mobilplatform legújabb verzióját.


A Symbian OS 9.1 alapú harmadik generációs S60 egy nyílt platform szoftverfejlesztők számára, amely még több funkciót, rugalmasságot és biztonságot kínál a felhasználóknak. Az F-Secure Mobile Anti-Virus megtalálható a Nokia N71 és N80 mobiltelefonok memóriakártyáin, a Nokia E60, a Nokia E61 és a Nokia E70 készülékekhez pedig elérhető a Nokia Catalogs szolgáltatáson keresztül.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus 3.0 for S60 3rd szoftver az első vírusvédelmi termék, amely ehhez a platformhoz készült. Az új mobilbiztonsági szoftver már a következő generációs mobileszközökhöz kifejlesztett szűrőmotort is tartalmazza, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teszi ezt a terméket a korábbi verzióknál. Az új szoftverkliens frissítései gyorsabbak, mivel csak azokat a szoftverelemeket frissíti, amelyek megváltoztak a legutóbbi frissítés óta. Az új F-Secure Mobile Anti-Virus 27 nyelven elérhető.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus 3.0 kiskereskedelmi forgalomba szánt, dobozos változata megvásárolható lesz olasz, finn és angol nyelven. A termék ezenkívül elérhető az F-Secure eStore webáruházon keresztül. A szoftver ára az EU tagországaiban 12 hónapos előfizetéssel 28,65 euró + ÁFA. Az ingyenes 30 napos próbaverzió az F-Secure Mobile Portal weboldalról tölthető le.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés