Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zsebre vágható telefonfülke – itt a legújabb mobil őrület

Kütyük

Zsebre vágható telefonfülke – itt a legújabb mobil őrület

Immár annak sincs semmi akadálya, hogy telefonfülke kinézetű mobiltelefont vásároljunk magunknak.


A C&D Wireless nemrégiben bemutatta a világ első olyan mobiltelefonját, mely nem divatosan elegáns, vagy éppen high-tech külsővel próbálja meg elhódítani a vásárlók szívét, hanem egyszerűen azzal, hogy designja a londoni piros telefonfülkékre hajaz.

Első pillantásra azt hihetnénk, hogy csak egy egyszerű játéktelefonhoz van szerencsénk, azonban ez a készülék egy teljes értékű, modern technológiákkal felvértezett mobiltelefon. A hagyományos kialakítású, 102 milliméter hosszú, 43 milliméter széles, 21 milliméter vastag és kereken 100 gramm tömegű ˝mobil telefonfülkében˝ egy TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) telefonból a VGA (640×480 pixel) felbontású kamera sem hiányzik, csakúgy mint a WAP 2.0 böngésző, a teljes körű SMS és MMS kompatibilitás, vagy a GPRS adatátviteli technológia. A háttérképek és a polifonikus csengőhangok stílusosan egytől egyig a brit életfilozófiát tükrözik.

A speciális mobil ára átszámítva mintegy 45 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés