Connect with us

Hirdetés

technokrata

Divattervező által megszépített spéci LG telefon

Kütyük

Divattervező által megszépített spéci LG telefon

Az LG rendkívüli szériát dobott piacra bestseller 3G zenetelefonjából, az LG-U880-asból, mellyel a prémium kategóriás mobilpiacot vette célba.


Az LG U880 egy szuper-vékony 3G zenetelefon, melyet a nemzetközi sajtó máris komoly elismerésekkel tüntetett ki. A mobiltelefon elnyerte a vezető svéd mobiltelefon szaklap, a ˝Mobile˝ ˝The Best in Test˝ (azaz a tesztek során a legjobb eredményeket elért készülék) elismerését. A hongkongi székhelyű, elismert pán-ázsiai napilap, a South China Morning Post úgy mutatta be az LG U-880-at, mint látványos előrelépést a 3G telefonok terén, a méret tekintetében. A tavaly novemberben forgalomba hozott készülék hamarosan az LG negyedik milliós darabszámban elkelt modellje lesz, és az újonnan piacra dobott Cavalli széria várhatóan tovább növeli az eladásokat.

Az LG U880 Special Edition kizárólagos tervezője Roberto Cavalli, a világhírű olasz származású divattervező. A széria 7 országban egyidejűleg került a boltokba, köztük az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Ausztriában, Hong Kong-ban és Ausztráliában. Az LG december elején forgalomba hozott egy Cavalli által tervezett limitált szériát U8360-as készülékéből, melyből mindössze 999 darabot kínáltak Olaszországban 999 eurós áron, és amely óriási sikernek bizonyult.

Az LG U880 mindössze 18,2 milliméter vastag, és kifinomult multimédiás alkalmazásokkal van ellátva, hogy a divatdiktátorok kedvében járjon. Jelentős tárkapacitásának köszönhetően több mint 20 MP3 dalt is tárolhatunk benne. A készülék ezen kívül 1,3 megapixeles kamerát, videó telefon funkciót, T-Flash külső memóriát és Bluetooth-t is támogat.

Specifikációk:
-1,3 megapixeles forgatható kamera
-MP3, AAC, MPEG4 (+MIDI,AMR,WAV)
-Videó telefon
-sztereó hangszórók
-80 MB felhasználói memória és T-Flash bővíthetőség
-USB, Bluetooth
-Belső antenna
-VOD, AOD, WAP, Java, E-mail, MMS
-Rádió sávok: 900/1800/1900/2100 MHz
-Méret: 98,8x49x18,2 milliméter
-Főkijelző: 2 colos TFT LCD, 176×220 pixel, 262 ezer szín
-Alkijelző 1,17 colos TFT LCD, 96×96 pixel, 65 ezer szín
-Beszédidő/Rendelkezésre állási idő: 222 perc / 236 óra
-Tömeg: 98 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés